Додик у Слобомиру о улагању по општинама

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и премијер Александар Џомбић присуствоваће сутрашњем представљању пројекта „Погледи и ефекти улагања по општинама у РС у периоду 2010-2015. година“, које ће бити одржано на скупу „Заједно за бољу будућност РС“ на Слобомир П Универзитету код Бијељине. Додик ће се, како је предвиђено, обратити учесницима скупа. Претходно ће поздравне ријечи […]

среда, април 6, 2011 / 12:26

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и премијер Александар Џомбић присуствоваће сутрашњем представљању пројекта „Погледи и ефекти улагања по општинама у РС у периоду 2010-2015. година“, које ће бити одржано на скупу „Заједно за бољу будућност РС“ на Слобомир П Универзитету код Бијељине.

Додик ће се, како је предвиђено, обратити учесницима скупа. Претходно ће поздравне ријечи упутити професор Десанка Максимовић и оснивач Слобомира Слободан Павловић.

Скупу ће присуствовати и министар просвјете и културе РС Антон Касиповић, директор Економског института из Бањалуке Душан Јакшић, а позвани су и сви начелници општина Српске.

Пројекат "Погледи и ефекти улагања по општинама у РС у периоду 2010-2015. године" припремили су професори и асистенти Слобомир П Универзитета.

Скуп почиње сутра у 14.00 часова, а за 14.15 часова планирано је Додиково обраћање, након којег ће услиједити презентација пројекта. Вријеме за медије резервисано је за 15.50 часова. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *