Додик: Срби желе да живе у миру

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је на предизборном скупу на Хан Пијеску да српски народ на овим просторима жели да живи у миру, а да је неоправдано гуран на негативну страну историје. "Ми смо Срби и дио смо једног часног и поштеног народа који овде жели да живи у миру", поручио је Додик, те додао […]

среда, септембар 19, 2012 / 21:50

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је на предизборном скупу на Хан Пијеску да српски народ на овим просторима жели да живи у миру, а да је неоправдано гуран на негативну страну историје.

"Ми смо Срби и дио смо једног часног и поштеног народа који овде жели да живи у миру", поручио је Додик, те додао да унутар Републике Српске нема граница, јер би уситњавањем српски народ постао лак плијен.

Додик је истакао да без јаког Хан Пијеска нема ни јаке и успјешне Републике Српске, те да политичаре треба мјерити према ономе шта остављају иза себе.

Република Српска неће банкротирати, нити ће ући у дужничко ропство, поручио је Додик, те нагласио да су због тога Српској потребне јаке институције.

"Ако будемо дозволили да изгубимо било коју надлежност, Српска може да доживи историјску судбину Републике Српске Крајине, а нико се не би могао оправдати пред генерацијама које долазе", рекао је Додик.

Он је истакао да се данас ништа не може урадити да се Република Српска не пита, те напоменуо да, уколико не буде Српске, неће бити ни будућих генерација.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Хан Пијесак Владо Остојић рекао је да ће његови приоритети, ако добије повјерење грађана на предстојећим изборима, бити подстицај развоја, отварање нових радних мјеста, смањење сиромаштва и вођење достојне социјалне политике.

Намјера је, додао је он, да се изради социјална карта становништва, да буде унапријеђен рад општинске администрације и да се рационално троше буџетска средства.

Остојић је додао да ће његов циљ бити израда документације за развијање инфраструктурних пројеката, боље кориштење природних и људских ресурса, те борба против кориупције.

Окупљенима се обратио и носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину општине Хан Пијесак Јанко Голијан. Представљени су кандидати за одборнике.0 КОМЕНТАРА

 1. „додик је истакао да без јаког Хан Пијеска нема ни јаке и успјешне Републике Српске..“

  😛
  Утјешно, таман колико је јак Хан Пијесак, тако ће бити јака и додикова РС.

  „Република Српска неће банкротирати..“

  🙁

  Ау, значи ипак хоће, чим он то спомиње, вјечити контраш, шта год је рекао десило се супротно, дакле будите спремни на банкрот, обезбједи храну и повуци сав новац из банака, берзе, фондова, улагања,…ово ће се ускоро десити!

 2. sto god mile rekao ovi kojoti se obruse na njega,da je rekao da srbi zele da zive u ratu bilo bi jos gore. dok iz federacije zveckaju oruzjem dobro je da dodik daje do znanja da srbi nisu problem u ovoj drzavi.
  a rammsteine vasa sto bi rekao rajko vasic potopnicka logika je daj da republika srpska propadne samo da mi dodjemo na vlast.

 3. Додик је истакао да без јаког Хан Пијеска нема ни јаке и успјешне Републике Српске, те да политичаре треба мјерити према ономе шта остављају иза себе.

  SDS odmah treba da tuži za plagijat jer je precjednik izvršio otmicu njihovog izbornog slogana.:D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *