Додик: Спремни смо да сарађујемо с Кином

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изразио је током састанка са амбасадором Кине у БиХ Вангом Фугуом заинтересованост и спремност Српске за сарадњу са кинеским партнерима. Додик је упознао је амбасадора Кине у БиХ са политичком и економском ситуацијом у Републици Српској и ставовима представника Српске у погледу рјешавања актуелних питања на нивоу БиХ, саопштено је […]

четвртак, децембар 13, 2012 / 14:13

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изразио је током састанка са амбасадором Кине у БиХ Вангом Фугуом заинтересованост и спремност Српске за сарадњу са кинеским партнерима.

Додик је упознао је амбасадора Кине у БиХ са политичком и економском ситуацијом у Републици Српској и ставовима представника Српске у погледу рјешавања актуелних питања на нивоу БиХ, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

Амбасадор Кине упознао је Додика са правцима будућег развоја Кине, са посебним освртом на план сарадње Кине са земљама средње и источне Европе, могућностима и потенцијалним пројектима које тај план предвиђа.

Током састанка изражено је обострано увјерење да сарадња Републике Српске и Кине у свим областима треба да буде интензивирана на обострану корист.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *