Додик смијенио предсједника требињског одбора СНСД

Предсједник СНСД-а Милорад Додик својом одлуком смијенио је предсједника Општинског одбора странке у Требињу Драгана Сорајића и за привременог предсједника именовао Предрага Милићевића који ће водити одбор до унутарстраначких избора који су и предвиђени одлукама органа СНСД-а, сазнаје Срна из извора у СНСД-у. Сорајић је смијењен због учествовања у скупштинској већини у требињском парламенту и […]

понедељак, децембар 3, 2012 / 19:38

Предсједник СНСД-а Милорад Додик својом одлуком смијенио је предсједника Општинског одбора странке у Требињу Драгана Сорајића и за привременог предсједника именовао Предрага Милићевића који ће водити одбор до унутарстраначких избора који су и предвиђени одлукама органа СНСД-а, сазнаје Срна из извора у СНСД-у.

Сорајић је смијењен због учествовања у скупштинској већини у требињском парламенту и сарадње са новим властима у тој локалној заједници, мимо било каквих одлука органа Општинског одбора или руководства странке.

Истом одлуком Сорајић је искључен из СНСД-а. СРНА0 КОМЕНТАРА

 1. И сад Додик не ваља,а ево и Фронтал је направио бољим местом…B-)

  Ајд’,Херце,реци нам неку из прве руке о дотичним ликовима.

 2. Потписујем све Приједорове комантаре. Банда црвена је претјерала. Можете ви суспендовати ваше кориснике, али шта ће
  онај бандит. Хоће ли суспндовати цијели народ. Неће моћи.

 3. Такође потписујем све Приједорове коментаре.

  Јесу ли засметали баш само Фронталу?

  Приједоре, другару, ето мјеста за биговање и остале недостојне. За црвену камарилу, каменграде, лопове, тајкуне и њихове посилне…

 4. Приједор, овај коментар није написан од стране Фронтала. Ово је неки јадник из усташког режима написао. И њему мало по списку.
  Као прво сигуран сам да Фронтал не би псеудоним написао латиницом, то је 100%, а као друго на крају би писало ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ. 🙂

  Тако да ово ти је могао само написати онај мој јадни бигер. Ако је уопште мој, ал’ ето, сумња се и на мене.

  Уааа лопови!!!!!!!

 5. Баш биједно и очигледно да се СНСД распада. Не боји се нико више Додика и у томе је ствар. Пун га је к… и његовим. Ја колико сам схватио овај што је смијењен је јуче гласао за скупштинску већину у којој није СНСД. Паметно!
  Ниси морао „приједору“ да пукнеш на овој теми, иако те разумијем.

 6. Та будалетина никако да сконта да је он зараза, да људи бјеже од његових глупих гримаса и одлука равних дегенерицима из Лазе Лазаревића!
  Зато су му кандидати за начелника катастрофално прошли, јер су ставили на билборде своје њушке поред његове воловске главурде!

 7. 1. Да, то јесте „прави“ Фронтал – још увијек нису научили да се „ниједан“ пише заједно.

  2. „…Наша дужност и обавеза је да упозоримо сваког корисника да не вријеђа друге и да поштује и друга мишљења…“

  ово мора да је нека шала. Нека администратор прочита, нпр. шта је Дражен написао у својим коментарима па нека размисли колико се то слаже са овим у шта се редакција заклиње:

  http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=27794

 8. Симо

  И ја то контам већ неко време…мор’о је бити добро обезбеђен за време рата,пошто му се опет ратује.

 9. Хахаха…ево моја два омиљена пацијента, баба симага данин напичак и његов ортак бигги џиги!
  Хееј брее..ја сам се накупио у рату пара, намлатио лове, јебеш вашег додика, он је јајара обична, него не жалим сад дати нешто новаца за ваше психијатријско лечење, реците број психијатријске установе у којој се лечите, да им пошаљем неку кинту, да од вас направе праве људе, а не пичке какви сте сад!

 10. rammstein, 04.12.2012. 13:46:1

  “реците број психијатријске установе у којој се лечите, да им пошаљем неку кинту“

  Рамуш, ево бројева. Дао си бесу. Уплаћуј.
  066 668 253,
  065 428 101

 11. Уплатио сам Дани, баба симага, нек вам баба Дана подијели, има она за вас комуњаре кило и по пичке неопране!

 12. Поштовани корисници,

  Већ се скоро четири дуге године познајемо. Претпостављамо да већини не треба објашњавати ко смо ми и какву уређивачку политику и оснивачке циљеве баштинимо. Колико смо постали утицајни и битни, те колико баш таква уређивачка политика смета одређеним интересним групама, најбоље говоре чести напади на нас.

  Не једном, покушали су нас обрукати и збунити наше посјетиоце и кориснике, представљајући се лажно у име оних који су измислили, изградили и очували Фронтал (Републике Српске). Ми се свима, увијек и на сваком мјесту у име Фронтала, представљамо пуним именом и презименом.

  http://www.frontal.rs/index.php?idsek=34

  На такве нападе и лажи углавном не одговарамо и не коментаришемо оне који то раде, сматрајући да наши посјетиоци добро знају ко смо и шта смо, те могу препознати разлику између рога и свијеће, односно да им се не могу продавати муда под бубреге. Наше је, просто, да нагласимо да они који емитују са ове адресе од 01.04.2009. нису ти који стоје иза тих невјештих покушаја дискредитације. На вама је да оцијените о чему се ради.

  Данас смо имали баш један такав примјер, када се неко представљао у име редакције и упозоравао наше кориснике, при томе користећи латинично корисничко име FRONTAL. Ем што ми никада не би користили латинично име, ем што ћете видјети да је у питању обични кориснички налог, који не само да никога не може блокирати, већ ће и он сам бити блокиран. И то када ми одлучимо.

  Најбољи показатељ да налог FRONTAL нема везе са редакцијом Фронтала, осим тога да су ти коментари обрисани, јесу ти коментари сами. Те их овдје преносимо свима на очиглед, чисто да корисници који су се укључили касније, имају илустрацију о чему се радило и да ми НЕМАМО НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА ТИМ. Ситне мале подлости, које нас, као и већина клевета и измишљотина углавном само увјеравају да смо на добром путу. Од њега нећемо одустати, кад смо већ сигурни да се на њему нећемо обогатити. 🙂

  Поздрав свим посјетиоцима Фронтала и, наравно – ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!!!

 13. Дакле, ево и славних коментара корисника незнане мотивације. 🙂

  (ИП адреса: 94.250.85.40)

  Не бришемо реакције на њега, захваљујући онима који су ипак препознали да то и такво писаније не може имати везе са Дани(ј)елом Симићем, Марком Шикуљаком и осталима са Фронтала. Када вас ми упозоримо или запријетимо да ћемо вас побрисати, то има и да се деси! 😉

  Још једном се извињавамо свим насикиранима и – ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!

  FRONTAL, 03.12.2012. 20:11:57 [59453]
  @prijedor

  Молимо Вас да не пишете узастопне коментаре јер то је спамовање и строго је забрањено. Обратите пажњу на Ваш ријечник и поштујте остале читаоце портала иначе ћемо бити приморани да суспендујемо Ваше корисничко име.

  Хвала на разумијевању
  Администрација

  FRONTAL, 04.12.2012. 11:04:32 [59532]
  Поштовани читаоци фронтала,
  корисничко име које користимо је направљено тако давно, док је тестирана наша скрипта за регистрацију корисника, а циљ је био обезбиједити корисницима унос како латиничних тако ћириличних корисничких имена јер су оба писма српска и не стидимо се ни једног, али је наша политика таква да сви текстови на фронталу буду искључиво на ћирилици.
  Наша дужност и обавеза је да упозоримо сваког корисника да не вријеђа друге и да поштује и друга мишљења јер поменути корисник већ дуже вријеме ради исто и добијамо много порука са жалбом на дотичног корисника.

  Хвала на разумијевању
  Администрација

 14. Је ли вас Рамуш звао на оне телефоне? Покушао сам да вам прибавим донацију, али Рамуш не држи бесу.

 15. Обришите ту слину, баба-симагу, док је усташко копиле на овом фронталу, неће бити квалитетних коментара, зар не контате да је тип трол, дође овамо да вам руши репутацију, исто ко што је упропастио тамо оне несрећнике на Фронтал.ба!
  Док се симага не уклони, овај протал ће тонути на ниске гране, а нас неколико га је одржавало у животу кад је било најетеже!

 16. Хехе.. јесам ли вам, људи, рекао да је онај лажњак! 🙂
  Приједоре, укључуј се и оплети по багри.
  То је онај бигерушин направио налог.

  Да је макар написао ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!!! 🙂

  Некада и ја оплетем по админима Фронтала, али руку на срце ипак су коректни. Донекле 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *