Додик: Скупштинска већина у Бањалуци није угрожена

Предсједник СНСД-а Милорад Додик не сматра да је то што су одборници СНСД-а напустили јучерашњу сједницу Скупштине града Бањалука велики проблем нити да је скупштинска већина угрожена. "Ако и јесте, није никакав проблем, ми не можемо да напустимо наше политике, јер је СНСД највећа политичка партија и у Републици Српској и граду Бањалуци и нико […]

петак, март 15, 2013 / 15:02

Предсједник СНСД-а Милорад Додик не сматра да је то што су одборници СНСД-а напустили јучерашњу сједницу Скупштине града Бањалука велики проблем нити да је скупштинска већина угрожена.

"Ако и јесте, није никакав проблем, ми не можемо да напустимо наше политике, јер је СНСД највећа политичка партија и у Републици Српској и граду Бањалуци и нико неће условљавати СНСД по цијену било каквих консеквенци“, рекао је Додик новинарима.

Он је навео да није упознат ни са медијским виђењем те ситуације и да ће се са градоначелником Слободаном Гаврановићем чути у наредним данима.

Одборници СНСД-а напустили су јуче сједницу Скупштине града Бањалука, јер Приједлог одлуке о измјенама и допунама одлуке о грађевинском земљишту није добио потребну већину гласова.

Овај приједлог, чији је предлагач градоначелник, нису подржали одборници ДНС-а, који су били уздржани, подршку није дала ни опозиција, а један одборник СНСД-а је био уздржан, док су остали одборници из СНСД и СП гласали "за".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *