Додик: Развили смо сваку општину Републике Српске

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је синоћ у Кнежеву да је поносан на политику ове странке којом је сачувана и развијана свака општина и цијела Република Српска. "Сада је вријеме окупљања, јер свједоци сте глобалне економске кризе која је погодила цијелу западну Европу у којој се, да би је превазишли, грађани тих држава […]

уторак, септембар 11, 2012 / 07:46

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је синоћ у Кнежеву да је поносан на политику ове странке којом је сачувана и развијана свака општина и цијела Република Српска.

"Сада је вријеме окупљања, јер свједоци сте глобалне економске кризе која је погодила цијелу западну Европу у којој се, да би је превазишли, грађани тих држава окупљају. Само јаки и окупљени око једне политичке странке можемо превазићи потешкоће и посљедице глобалне економске кризе", рекао је Додик на предизборној трибини СНСД-а у Кнежеву.

Он је истакао да снажно подржава кандидата СНСД-а за начелника Чеду Вуковића. "Овај народ мора јасно да стане иза једне јаке политичке странке. Ваша подршка ми је давала снагу од Брисела, Бона, Лондона и Вашингтона, и то не смије да престане, као и ваша вјера у Републику Српску", поручио је Додик.

Он је нагласио да грађани Кнежева немају избора, осим да гласају за СНСД и Чеду Вуковића.

"С пуним правом то тражим од вас јер смо на најбољи могући начин заступали ваше интересе на свим нивоима власти. Влада Републике Српске уложила је у протекле четири године у Кнежево више од 15 милиона марака. Ови избори су за СНСД избори за народ и они требају да буду потврда да народ разумије ситуацију и да је политка СНСД-а препозната", нагласио је Додик.

Према његовим ријечима, СНСД је био и увијек ће остати са народом, преноси портал "СНСД инфо".

Кандидат СНСД-а за начелника општине Кнежево Чедо Вуковић, који је садашњи начелник, рекао је да је дуг списак свега што је урађено у овој општини, наводећи да је, између осталог, асфалтирано 34 километра локалних путева, 6,5 километара улица, уређена је градска улична расвјета, те изграђено 40 километара водовода.

"Изградили смо стамбену зграду за инвалиде, обновили дјечији вртић, редовно одржавали локалну путну мрежу и стабилизовали општински буџет Кнежева", истакао је Вуковић на трибини пред више од двије хиљаде грађана Кнежева, гдје су говорили и потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић и носилац одборничке листе Миленко Пађен.0 КОМЕНТАРА

 1. у свакој општини републике српске је из развојног програма обновљена школа,амбуланта,водоводна и канализациона инфраструктура и у већини општина снсд је урадио за 4 године више него што је урађено у претходних 20.

  кад би снсд остварио мањи резултат то би био знак разним хијенама да република српска слаби и да је треба покопати. већину општина ће опет узети снсд и сдс… чавић и иванић ако побиједе негдје то ће бити лоше за републику српску.

 2. Поготово оне источне општине, меди и млијеко… Швајцарска…

  Било би све добро, Миле, само те јебе овај сиромашни народ!

 3. нисам често тамо али видим гради се много: граде се факултети, студентски домови, праве путеви, тунели и превоји (стамболчић, чемерно) на које је тај народ тамо чекао 50 година. покренут је пројекат горњи хоризонти, андрићград се прави…

 4. Покрали сте сваку општину у којој сте били на власти. Ваши тајкуни се шепуре приватним богатством, које сте отели рекетирајући народ и државу. Ваше тајкунске банде отимају паркове и претварају у грађевинско земљиште. Плод ваше владавине је енормна и незапамћена незапосленост обичног свијета која је близу 50%. Ви сте секта која државу води по секташким правилима, чланска карта па све може. И на крају вријеме је да нестанете БАНДО ЦРВЕНА- ТАЈКУНСКА!!!

 5. Петар Пеција, 11.09.2012. 08:24:39

  Хех, брате, па тунелу Стамболчић више ни избори не могу помоћи, толико га је додик „развио“…а за Чемерно, па сама ти ријеч каже, чемерно, тако и остаје!

  Све што на истоку путева имамо то су још увијек брозови путеви, направљени и пројектовани прије 40 и више година!:(

 6. zlizo,

  Знам да снсд губи гарант од Требиња до Бијељине, а ту и тамо неке коалиције, не зна се сигуран побједник осим у Источном Сарајеву и Бијељини гдје ће СДС опет побједити у већини општина, прогноза је 3-1!
  Требиње коалиција против снсд-а, Зворник можда остане снсд-у и Шековићи. 😛

 7. Е баш је нашао општину где ће све ово да излаје. Општину из које је отишло баш све што је могло, и то у последњих неколико година.
  Градић је преполовљен. Ништа живо не ради осим пар кафаница.

  Спортска дворана пар година закључана, штакори по њој се легу, а дјеца на улици. Продана за 70.000км а намерачили се да је поново општина откупи за 1.400.000км. РВИ нису могли добити станове, док нису узели чланску карту, па тако су 3и4 групе добијали чак и пре погинулих и виших категорија.

  Шума се продаје у федерацији, а не могу добити домаћи прерађивачи.Наравно ако није снсд.
  Човек једини хваљен у Кнежеву, има пилану, мора из Шипова да довози трупце у Кнежево, јер не може добити на 100м од пилане. Повлаштени „пиланџија“ из Кнежева преселио пилану у Лакташе, и вози трупце у Лакташе. А директор ШГ, замислите из Гламоча. Народ грца у биједи и бјежи масовно из Кнежева.
  Прошлих избора је и њима пријетио, слично као у Градишци.

  Ово сам све добио од ратног друга у којег имам апсолутно поверење.

 8. http://img403.imageshack.us/img403/5065/bihicg248zu9.jpg

  :(:(:(

  „Развијање“ путева на истоку РС, очај, и то је један од главних праваца према државном граничном прелазу за Црну Гору.

  http://img357.imageshack.us/img357/300/bihicg263ze9.jpg

  Зар је ово било вриједно 14 година гледати и слушати љобера додика.:(

 9. SRAMNI PRIMJER SPINOVANJA OD STRANE REŽIMA

  Spinovanje je kvazi-novinarska, tačnije propagandna tehnika, koja se sastoji u zatrpavanju medija friziranim informacijama, poluinformacijama i lažnim informacijama. Cilj je da se proizvede takva medijska buka u kojoj konzumenti od mora lažnih neće moći da prepoznaju ni prave informacije.

  Besmislene informacije se vrte, vrte, i vrte… tako da se od njih čovjeku zavrti u glavi, a istinske informacije se zagube u mnoštvu tih lažnih koje se neprestano ponavljaju.

  Svakom normalnog čovjeku spinovanje smeta i utiče na psihu poput tzv. dum-dum muzike.

  Potiče od engleske riječi – SPIN – VRTNJA!

  Kako prepoznati spinovanje?

  – ODJEDNOM SE U MEDIJIMA POJAVLJUJE VELIKI BROJ „NOVINARA“,
  – TO SE DEŠAVA PO PRAVILU U PREDIZBORNOM VREMENU,
  – ČESTO SE PONAVLJAJU ISTE RIJEČI I POTPUNO ISTE REČENICE,
  – PONAVLJAJU SE ČAK I ČITAVI TEKSTOVI (SPOTOVI),
  – NA SVAKOG ONOG KO POKUŠAVA DA RASKRINKA TU KAMPANJU SPINOVANJA OBRUŠI SE ŠTO VEĆI BROJ (tzv:) SPIN-DOKTORA I NJEGOVE TVRDNJE ZATRPAVAJU GOMILAMA TEKSTOVA BEZ POSEBNOG SMISLA,
  – KAKO IZNENADA DOLAZE SA POČETKOM KAMPANJE, TAKO IZNENADA SPINERI I NESTAJU ODMAH NAKON IZBORA

  S poštovanjem, Zoran Janković, novinar i stručnjak za odnose sa javnošću

 10. Карабаја, па шта ти мислиш колико то у РС има слободних и независних новинара попут тебе?
  Могу ли се на прсте једне шаке набројати?

  Данас новинари не пишу по савјести и одговорности, већ искључиво по налогу!
  Ко им даје налог? Хех..па логично они којима је циљ да по сваку цијену остану на власти!

 11. Kako prepoznati spinovanje?

  – ODJEDNOM SE U MEDIJIMA POJAVLJUJE VELIKI BROJ „NEZAVISNIH“ ANALITIČARA I NEZADOVOLJNIH GRAĐANA,
  – TO SE DEŠAVA PO PRAVILU U PREDIZBORNOM VREMENU,
  – ČESTO SE PONAVLJAJU ISTE RIJEČI (REŽIM, KRIMINAL, KRAH, PROPAST…) I POTPUNO ISTE REČENICE,
  – PONAVLJAJU SE ČAK I ČITAVI TEKSTOVI (SPOTOVI),
  – NA SVAKOG ONOG KO POKUŠAVA DA RASKRINKA TU KAMPANJU SPINOVANJA OBRUŠI SE ŠTO VEĆI BROJ PLJUVAČA PO RAZNIM PORTALIMA I NJEGOVE TVRDNJE ZATRPAVAJU GOMILAMA TEKSTOVA BEZ POSEBNOG SMISLA,
  – KAKO IZNENADA DOLAZE PRIJE I SA POČETKOM KAMPANJE, TAKO IZNENADA SPINERI I NESTAJU ODMAH NAKON IZBORA…

 12. najvjestiji spin opozicije (koja je po svojoj snazi, kredibilitetu, idejama i ljudima – dno dna) je prica „Park je nas“. svjesni da im niko nece doci na tribine, oni svoje aktiviste posalju na ulicu, u prvi red stave par gradjana za koje niko ne zna da su u politickoj partiji, drugi red idu nvo placene u sarajevu, a oni sa svojim aktivistima u treci red (pa slucajno slobodan popovic iz treceg uskoci u prvi, nije se dogovorio sa cavom, stevandicem i borenovicem). skupi se 300 ljudi i galami po centru grada „lopovi, lopovi“… skidam kapu

 13. keyser soze, 11.09.2012. 13:16:13 [
  Al si ti pametaaaaaan Ovi iz SA nemaju pametnija posla već da finansiraju šetače u BL. Javi se ti tvom šefu da ti ponovo objasni šta trebaš pisati ovdje. Nisi ti kriv , do prirode je.

 14. Усташо лакташки, погледај како нам је „добро“, и колико си нам „развио“ општине:

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_and_dependent_territories_by_birth_rate

  Од 199 земаља, БиХ је 199-та по броју рођене дјеце на 1000 становника.. А и ту нам просјек поправља Федерација..

  СНСД завршава што Павелић није стигао.. биолошки нестанак православних западно од Дрине..

 15. Хех..на Палама предизборна трибина снсд-а, на тргу се скупило између 15 и 20 посматрача, махом мокрањских сељака, љомбера, у ту цифру рачунам и оно 5-6 махача црвеним заставицама….

  B-):P
  партије и говнадије…хехехехе…фијаско!

 16. rammstein, 11.09.2012. 17:46:26 [49159]

  „Палама предизборна трибина снсд-а, на тргу се скупило између 15 и 20 посматрача“

  Сликај то!:D

 17. Мислим да се ради о штампарској грешки у наслову,требало би да стоји:“Развалили смо сваку општину у Републици Српској“.

 18. buddha, 11.09.2012. 18:02:52

  😮

  ијооо..куд се не сјетих одмах тога, ја сам прошао Променадом, на почетку те циркус параде, а могао сам камион провући да се ни од ког не очешем, толико је било присутног свијета…кад сам се вратио из радње, сат касније, представа је била увелико завршена или отказана, жали Боже оних балончића и осталих реквизита, на шта они паре троше, а ни 20 људи не привуку на трибину.

 19. Ја ово одговорно тврдим, сат и по времена прије почетка трибине, био је пљусак, ја нисам ни знао за ту њихову представу док нисам видио да постављају озвучење, балоне, руже, црвене заставице, и осталу китњу на платформи испред сластичарне Сиднеј!
  Прошао сам 10 минута пред почетак трибине, која је ваљда стартовала у 18:00, тад управо није било више од 20 људи око трибине, чак рачунајући и оне пролазнике око фонтане. Прошао сам брже боље, да неко не помисли да сам заинтересован B-).. Оне њихове активистикиње су буквално трчале и хватале за рукав људе по Променади нудећи им снсд брошурице. Око шест сати сам ушао у Том, кад сам изашао сат касније, снсд посијело се разишло!B-)

 20. Za vrijeme Ivanića samo se pričalo o ukidanju RS a danas se sve češće čuje „odcjepljenje“! Šta vam to govori, boje se naše snage.

  A da ne spominjem kristal banku koju je Ivanić prodao za 1 euro da bi sebi obezbijedio podršku stranaca a vidi čuda nakon jedne godine ta banka mjenja ime u HYPO i postaje jedna od vodećih na ovim prostorima, a za Ivanića vrijedila euro.

 21. Je li Boga ti, koliko vas stranacke poltrone placaju da ovde dezurate? Mislim, nadam se da niste toliko ludi da im vjerujete na rijec o nekom zaposlenju ili tako necemu, pa me interesuje kolika je to cifra?

  Jer ipak, prodati zdrav razum i ono malo ponosa za sitne pare bas i nije neki dobar deal.

 22. milenkojaric, 15.09.2012. 13:15:37

  јарићу т. живадине, ево и ја сам спремио један еуро за ИРБ док је додикова банда расчерупа, исто као што су некад и Кристал банку черупали додикови кокошари, чичићи, чоловићи, ћубићи,…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *