Додик распустио општински одбор СНСД-а у Рогатици и Братунцу

Предсједник СНСД-а Милорад Додик распустио је данас општинске одборе ове странке у Рогатици и Братунцу и именовао привремене општинске одборе СНСД-а у овим мјестима. Привремени општински одбор СНСД-а Рогатица има 27 чланова, а за његовог предсједника именован је Милорад Јагодић, док привремени општински одбор Братунца има 15 чланова и за његовог предсједника именована је Славица […]

петак, децембар 7, 2012 / 20:32

Предсједник СНСД-а Милорад Додик распустио је данас општинске одборе ове странке у Рогатици и Братунцу и именовао привремене општинске одборе СНСД-а у овим мјестима.

Привремени општински одбор СНСД-а Рогатица има 27 чланова, а за његовог предсједника именован је Милорад Јагодић, док привремени општински одбор Братунца има 15 чланова и за његовог предсједника именована је Славица Јовановић, саопштено је из Главног одбора СНСД-а.

У саопштењу се наводи да привремени општински одбори Рогатице и Братунца имају сва овлаштења општинских одбора и да ће као такви функционисати док се не проведу унутарстраначки избори у општинској организацији.

Привремени општински одбори дужни су да проведу изборе у року од шест мјесеци од дана распуштања, у складу са општим актима СНСД-а и Правилником о унутарстраначким изборима.

Ова одлука ступа на снагу даном доношења, наводи се у образложењу одлуке коју је потписао предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Досадашњи предсједник Општинског одбора СНСД-а Братунац био је Миладин Јовановић, а предсједник Општинског одбора СНСД-а Рогатица био је Слободан Планинчић.0 КОМЕНТАРА

 1. јагодић ће све паре од сјече шуме директно на буџет пресједника снсд-а да уплаћује, тако да рогатичани могу живјети само од кишнице, Рогатица и слична мјеста Источне Српске су реваншистичко фашистичком управом фон милокрада од лакташа, претворени у неке полузатворене концентрационе логоре.
  Концентрациони логор је у правом смислу ријечи иако је опасан неком невидљивом жицом, у том концлогору имаш редарственике попут јагодића он води логораше да сјеку шуму за власнике логора невидљиве обичним логорашима, јер логораш не смије прићи ни близу старјешини логора!
  Кад редарственик дотури одговарајућу своту новца од оног што је са логорашима посјекао и продао управнику концлогора, онда управник концлогора награди редарственика са неком позицијом у систему концлогоровања!
  Кад се логораши побуне и изаберу неког другог редарственика који би више полагао рачуна логорашима него управи концлогора, онда се добију санкције, на храну, на воду, на струју, на хигијенске пакете,….ахтунг ахтунг, данас ће пустити воду у Рогатици, наређује се строго логорашима без гурања обавезно на купање један по један!

 2. SILA RAZUM NE ČUJE

  Da sam im ja (najpouzdaniji protivnik) kadrovao ne bih ih ovako grdno za*eb’o. Dr Planinčić je za tri koplja bolji čovjek, a onda i sve ostalo, od novoimenovanog Jagodića.

  Jagodić je vodeći lokalni tajkun i može u Rogatici biti prvi samo po nemoralu. Svake vrste. Sad će oko sebe okupiti sebi slične, loše ljude: tajkune, markoljube, kriminalce, koruptore, nepotiste, lihvare, poltrone… biće to prava Alibabina, razbojnička družina.

  No pasaran!

  Ovo je početak kraja rogatičkog SNSD-a. Teško da će se pozadugo oporaviti od ovog udarca koji im je Veliki Vođa zadao.

  Koliko čujem sada će i svi SNSD-ovi odbornici (osim jednog koji je Jagodićev poslušnik) da se pridruže lokalnoj SDS-ovo skupštinskoj većini, tako da će ona sa sadašnje 13:6 postati još komotnija.

  Majke mi nisam ja Dodiku rekao da ovo uradi.

 3. Комшија, 08.12.2012. 12:00:39 [60013]

  Хехехе… Истина. Само, да је дочекати то вријеме.

  Карабаја хвала на информацијама. Значи у СНСД-у ништа ново, све сами хохштаплери и некомпетентни кадрови.

 4. снсд-е стока ситног зуба остала без сламе! Дуго су пасли длаке свом вођи фон лакташенку, а сад хасталависта…комунсита!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *