Додик: Ослободити Фочу од оних који не сарађују са Српском

Предсједник СНСД-а Милорад Додик позвао је вечарас становнике Фоче да на предстојећим изборима гласају за заједничког кандидата шест политичких странака Радисава Машића за начелника општине и тако врате Фочи наду у бољи живот. "Фочи предстоји тешка борба за нова радна мјеста, која ћемо отворити у оквиру новог инвестиционог пројекта – изградње хидроелектрана `Горња Дрина`. То […]

среда, октобар 3, 2012 / 07:27

Предсједник СНСД-а Милорад Додик позвао је вечарас становнике Фоче да на предстојећим изборима гласају за заједничког кандидата шест политичких странака Радисава Машића за начелника општине и тако врате Фочи наду у бољи живот.

"Фочи предстоји тешка борба за нова радна мјеста, која ћемо отворити у оквиру новог инвестиционог пројекта – изградње хидроелектрана `Горња Дрина`. То ће, са новим улагањима у Болницу и факултете у овом граду, отворити наду да се у Фочи може боље и љепше живјети, а не да Србиње буде заробљеник појединих људи, политичара који су мржњом изоловали свој град од Бањалуке, Требиња и Републике Српске", рекао је Додик.

Лидер СНСД-а је на трибини странке на Тргу краља Петра у Фочи истакао да ће Влада Српске у сљедећим развојним плановима посебну пажњу посветити помоћи и улагањима у Национални парк "Сутјеска" и туризам, који су, уз људе, најважнији ресурси Фоче.

"На тај начин, Србиње ће постати лидер ове регије", нагласио је Додик.

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Вељко Марић истакао је да је потребно да Србињеци коначно "изаберу првог човјека свог града по мјери људскости, правде и поштења, а не човјека који ће свој град да свађа са Владом Српске и другим институцијама".

Кандидат за начелника општине Србиње, кога подржавају СНСД, СДС, ДНС, СНС, СРС "Др Војислав Шешељ" и СП, Радисав Машић изразио је очекивање да ће Србињеци у недјељу, 7. октобра, гласати за новог начелника, који ће радити у интересу свих грађана, без обзира на партијску припадност, и који ће развој града и општине темељити и на успјешној сарадњи са Владом Републике Српске.0 КОМЕНТАРА

 1. napolje sa izdajnikom i stranim placenikom krsmanovice koji samo zavadja i truje!

  vlada obezbijedi mogucnosti za velike infrastrukturne projekte,a on nece da da dozvole, po sistemu sto je gradjanima gore,ja optuzim republicku vlast i meni super.

 2. Које пројекте је обезбједио тај твој мајмун?
  Коме су ти пројекти намјењени? Зашто тих пројеката нема у његовом завичају? А-аа тамо ће он да смјести институције, канцеларије, офисе, службена представништва, аташе,…све господу, а Фочи блато и уништену околину?
  Ма дај гњиде једне одјебите више од Фоче и од истока!

 3. Mario , i ja se s tobom slazem. On je u Laktasima spremao sa fasistima 5. oktobar, paljenje skupstine. On je skoro poslao Nejgorega u USA kod Olbrajtove na instrukcije, On Libermanu daje nase pare, On je ukrao nase milijarde, On je hypo. …Mario, s njim na banderu i to za noge da ga pticice zoblju.
  Sta nam taj Krsmanovic radi!!!!!!

 4. Па и Зрдавко Крсмановић би урадио Сутјеску онако како доликује али не може општина да газдује Националним Парком или ти другим ријечима, држава му није дозволила да ради.

  А држава као газда НП Сутјеска није успјела да освјетли ону љепоту која се горе налази. Од Козаре су направили чудо а Сутјеска пропада а љепота Сутјеске и овакве каква је сад уопште не може да се пореди са Козаром. О туристичком потенцијалу да не причам.

  Здравко је урадио оно што је могао и то је урадио врхунски – рафтинг и још многе друге ствари.

 5. Србиње? Видим понављају се форе Додику мрског Радована. Треба Швабама дати електране и Дрину да не би међународна заједница истраживала Хипо банку у РС, кажу. А Крсмановић ту кочи.

 6. „Највриједније што смо учинили да смо заједнио са вама вратили достојанство Републици Српској и српском народу. Републику Српску више нико не може да избрише“, рекао је вечерас предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик.

  Предсједник Додик је истакао да је СНСД увијек био и остао уз народ.

  „СНСД је увијек био и остао уз народ. Борили смо се и борићемо се за стабилну и нормалну Републику Српску и за сваког њеног грађанина. Преузели смо Републику Српску у тешким временима када је била пред политичким и економским колапсом. Имали смо јединство и снагу и знали смо како је треба стабилизовати, сачувати и развијати. Ваш глас и ваша подршка су нам основни мотив и орјентир у раду. Ми смо јаки онолико колико имамо ваших гласова, онолико колика је ваша подршка. У периоду глобалне економске кризе појединци виде само оно што није утрађено и чега нема. Пред вама смо чиста образа и слободно могу рећи, урадили смо све што смо обећали и у постојећој политичко економској, регионалној, европској и свјетској констелацији односа и није се могло више“, рекао је предсједник на завршној трибини наше странке на Тргу Крајине у Бањалуци.

  Предсједник Милорад Додик је нагласио да војска БиХ мора бити укинута, а новац враћен народу.

  „Свједоци сте многих неправди и нелогичности, а једна од њих је војска БиХ која је до сада потрошила 2,2 милијарде марака. Та и таква војска мора бити укинута, а новац који је потрошен низашто и ни на шта враћен народу. Ово су локални избори, али су јако важни и они ће одредити глобални ток политике овдје у Републици Српској и БиХ. Само наша снага и наше једнство могу да спријече реозију и дестабилизацију Републике Српске. Ви и ми смо једно, то је узајамна прича и узајамно давање и вјерујем у вас да нам вјерујете. Не молим вас за гласове, јер ваш глас је подршка Републици Српској и вашем бољем животу“, истакао је Додик.

  Предсједник СНСД-а је поновио да се политичари мјере само по ономе што остављају иза себе, а иза СНСД-а су успјеси и дјела

  „Политичари се мјере само по томе шта оставе иза себе. Иза СНСД-а овдје у Бањалуци, широм Републике Српске и у три општине у ФБиХ су огромни успјеси и дјела. Питам вас шта су наши политички противници оставили иза себе! Драган Чавић и Младен Иванић су били предсједник и премијер Републике Српске више година, а у Бањалуци нису урадили ништа. Питам се колико пута треба да побиједимо неке да одустану. Они су мањина и слободно могу рећи да они нису Бањалука. Бањалука је оно што сте ви и ви сте већина“, закључио је Милорад Додик.

  Предсједник ја рекао да не смијемо да станемо, да морамо ићи даље и наставити да се боримо за Републику Српску

  „СНСД има визију Републике Српске и ви не смијете изгубити повјерење у нас као ни у Републику Српску. Република Српска је брана нашег опстанка и сигурност за добар и квалитетан живот. Нашим политичким противницима поручујем да и у будућности, послије седмог октобра гледају како ми радимо и градимо. Република Српска је до нашег доласка изгубила 53 функције и била је слободно се може рећи драгстор за странце који су долазили у Републику Српску и узимали једну по једну њену надлежност и преносили је у Сарајево. Тако су настале 83 институције БиХ мимо Устава, а све је то дозволио СДС и ПДП. СНСД је странка која има карактер, а само они који имају карактер могу одбранити свој народ и своју републику. СНСД је најбољи избор, ми не смијемо да станемо, морамо да идемо даље, јер ако станемо, тада и паднемо. Бањалука и Република Српска, увјерен сам да знају и да хоће да подрже канидате СНСД-а. Наставићемо и послије седмог октобра да се боримо за Републику Српаку и изграђујемо њене општине и градове. Увјерен сам у нашу сигурну и велику побједу семога октобра“, закључио је предсједник Савеза независних социјалдемократа пред 20 хиљада грађана.

  На завршној трибини представљени су кандидати за начелнике општина и градоначелнике из Републике Српске и ФБиХ и изборни програм, а говорио је и кандидат за градоначелника Бањалуке Слободан Гаврановић.

  Гаврановић је истакао да је СНСД уредио и развио Бањалуку и да ће то и наставити да ради.

  „СНСД је за протеклих 12 година уредио и развио Бањалуку и оде ње створио добро мјесто за живот. Послије седмог октобра настављамо даље да заједно са вама градимо и развијамо овај град. Предстоје нам бројни пројекти, али издвојићу само један, а то је изградња централног великог градског трга. Ви заслужујете да имате једно такво мјесто. СНСД је странка која има одговорност и жели да ради, а не да влада. Отворићемо нова радна мјеста и подићи квалитет живота“, рекао је Гаврановић.

 7. Тако је господине Предсједниче и Бањалуку од црвених мундира.
  Па да Бањалука БУДЕ БОЉА, то нам је најважније.
  Приоритет свих приоритета.

 8. MR bigmario, uzalud tvoje rijeci, nisam ih ni procitao, gadi mi se svako slovo o njemu, jer je unistio za sva vremena ovaj narod, zlocinac nad zlocincima, nedjela njegova govore.Za 15 god ni jedna fabrika, sve je prusio, sve opljackao, oberfirer!

 9. Ослободиће Фочу од оних који не пристају да се странцима предају наши природни ресурси. Ослободиће и Фочу и РС природних ресурса, пошто су нас ослободили привреде и индустрије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *