Додик одликовао Американце, ни једног Руса

Предсједник Републике Српске Милорад Додик уручио је америчким и нашим држављанима одликовања у Бањој Луци поводом 9. јануара, Дана Републике Српске.

понедељак, јануар 9, 2017 / 09:01

Предсједник Републике Српске Милорад Додик уручио је америчким и нашим држављанима одликовања у Бањој Луци поводом 9. јануара, Дана Републике Српске.

Орденом части са златним зрацима за допринос у унапређењу сарадње медицинских установа из Републике Српске и САД, као и подршке развоју и јачању здравственог система Републике Српске, Додик је одликовао доктора Бранка Бојовића и академика Предрага Пешка.

Додик је Орденом части са сребрним зрацима за допринос у афирмацији људских права, толеранције међу људима и народима, као и за допринос у унапређењу сарадње медицинских установа из Републике Српске са медицинским установама из САД и Србије одликовао доктора Ричарда Џејмса Редета и Жељка Копању, постхумно.

Орденом Његоша првог реда за посебан допринос у развоју духовне и хуманитарне сарадње између српског и америчког народа, као и за резултате и достигнућа од ширег значаја и размера у афирмацији Републике Српске, Додик је одликовао Академију Свети Сава из Чикага, Православну школу Свети Сава из Милвокија и Радио Републике Српске.

Додик је орденом Његоша другог реда за рад, резултате и допринос у развоју културне и хуманитарне сарадње између српског и америчког народа, као и за резултате и достигнућа од ширег значаја и размера у афирмацији Републике Српске одликовао Себастијан прес САД и Културни центар Бански двор из Бањалуке.

Ниједна организација нити појединац нису добили одликовање за унапређење односа Русије и Републике Српске. 0 КОМЕНТАРА

 1. Тешко ће Фронтал на зелену грану све док имитира водећи бошњачки портал у РС, у народу познату као БН.

 2. Русија је већ исфурана.
  „Вођа“ је подигао себи буџет, јер је на реду сликање са Трампом.
  Трамп скупљи, јбга!

 3. “Додик је одликовао Академију Свети Сава из Чикага, Православну школу Свети Сава из Милвокија…“

  Ђе баш ове Американце нађе, јебо га ћаћа!

 4. Kao да Додик има времена ових дана да се замајава овим одликовања. Ово је саставио Симо Ороз, амерички агент, а Додик није ни гледао шта потписује, јер је био „млад и наиван“. Зашто Меланија није одликована?

  Баш ме занима хоће ли друг Васић прећутати ово постхумно одликовање његовог највећег непријатеља. Ово му је велики тест.

 5. Довољно је да Ороз напише кометар-два и одмах булумента опсједнутих скочи са својим теоријама завјере.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *