Додик: Ми смо своје рекли, СДА нек одлучи

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одбацио је спекулације о имену министра из СДА у новој влади Српске и поручио да у њој нема мјеста за људе са било каквим теретом на леђима, поготово из рата. "Хоће ли или неће СДА прихватити услове који су јасни и испод којих не идемо, то је њихова одлука. Ако […]

субота, март 9, 2013 / 16:25

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одбацио је спекулације о имену министра из СДА у новој влади Српске и поручио да у њој нема мјеста за људе са било каквим теретом на леђима, поготово из рата.

"Хоће ли или неће СДА прихватити услове који су јасни и испод којих не идемо, то је њихова одлука. Ако инсистирају на некон имену за које ми јасно кажемо не, онда значи да неће", рекао је вечерас Додик новинарима у Бијељини.

Он је истакао да мандатар Жељка Цвијановић и званичници у власти Републике Српске никада нису рекли име министра из СДА и да је беспотребно коментарисати спекулације које, како каже, говоре о незрелости политичке сцене.

"Разговарали смо са свим партијама, неки су дошли, неки нису хтјели. Сарадња са СДА је сасвим логична, јер су дио скупштинске структуре и дио Вијећа народа гдје нам треба одређена сарадња са том партијом", рекао је Додик.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *