Додик Босићу: Младене, уозбиљи се

Предсједник Републике Српске и лидер СНСД Милорад Додик категорично је одбацио оптужбе које је на његов рачун изнио лидер СДС Младен Босић да је много коруптивног новца изнесено из Републике Српске и уложено у куповину фирми у Србији, вила на Дедињу и да би било корисно да у будућности Српској буде враћен тај новац. Додик […]

субота, март 9, 2013 / 20:03

Предсједник Републике Српске и лидер СНСД Милорад Додик категорично је одбацио оптужбе које је на његов рачун изнио лидер СДС Младен Босић да је много коруптивног новца изнесено из Републике Српске и уложено у куповину фирми у Србији, вила на Дедињу и да би било корисно да у будућности Српској буде враћен тај новац.

Додик је рекао да би Босић могао да се уозбиљи јер је то озбиљна оптужба.

“Наравно да власт нема коруптивног новца, то је измишљотина која покушава да опозицију и самог Босића постави на пиједестал”, тврди Додик и додаје да би могли и самог Босића питати неке ствари. Први човјек Српске је нагласио да мисли да је друштвено одговорно, да, ако сте један од водећих политичара, говорите на озбиљан начин са аргументима а не са шпекулацијама.

“Имате једну фирму која пролази конкурсе Европске банке за обнову и развој, у регионалном смислу Републике Српске, једина фирма која регионално може да побиједи на конкурсу и побиједила је на конкурсу у Србији, истиче Додик и додаје:

“А онда је тамо засметала неким људима који нису добили те послове и они су измислили причу како је неки “Конграп” купљен “тамо неким новцем”, није тачно, нека провјере”. Додик је рекао да има некретнине у Београду и да је то веома видљиво на који начин је то урађено, те да свака врста контроле може да се пошаље истог тренутка као и да је све јасно, прецизно, видљиво, без икаквих шпекулација о овом питању.

“Нико од виђенијих људи у власти Републике Српске нема коруптивног новца, по мојим сазнањима, ако има, ја ћу бити први који ћу тражити да се то процесуира и да се приведе одговорности”, категорично тврди први човјек Српске.0 КОМЕНТАРА

  1. Sad ga i ovaj Bosić pretjera. Zaborvio da su jabuke rodile, da je predsjenik prodao toliko i toliko šlepera jabuka, a njemu se baš hoće u šleperima. Pa, prodao traktor, plugove, tanjirače i sataru, i eto vile na Dedinju.

    Zaboravio onaj sa vratinom kao u Kočićevog Rudonje kada je čekao da proda vreću krompira ili paprika pa da kupi burek za doručak,zaboravio kada nije imao da plati ljudima piće , zaboraio kada mu je kuća bila pod hipotekom.

    Sreća pa rodile jabuke… Ali , opet od naroda bunari od žderancije, aviona, vila ….sve do farbe za kosu. Nikada mu dosta.

    Ali , večeras sam čuo na njemu omiljenoj BN TV da je obećao da će se spustiti medju narod. Nisam siguran šta mu to znači, ali znajući njega, ne sluti na dobro.

    Narode, zaključavaj s prvim mrakom kuće, lopov najavio dolazak . Ko nema ni žuti fening da mu da, neka pripremi bubreg. On je školovani kasapin, ode bubreg dok si rekao:ronhil.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *