Додик: Боље Церић него Изетбеговић, за првог знамо шта мисли

Предсједник Републике Српске Милорд Додик изјавио је данас у Бањој Луци да нема ништа против да Мустафа Церић буде кандидат за члана Предсједништва БиХ, али да је против његове политике. “Он је и као поглавар Исламске заједнице у БиХ износио политичке ставове и вјерујем да ће сада још гласније да их износи. Ово је доказ […]

понедељак, мај 12, 2014 / 15:26

Предсједник Републике Српске Милорд Додик изјавио је данас у Бањој Луци да нема ништа против да Мустафа Церић буде кандидат за члана Предсједништва БиХ, али да је против његове политике.

“Он је и као поглавар Исламске заједнице у БиХ износио политичке ставове и вјерујем да ће сада још гласније да их износи. Ово је доказ да код Бошњака постоји политика деградације српског народа и Републике Српске”, рекао је новинарима Додик.

Он је истакао да би волио да Церић буде изабран за члана Предсједништва БиХ, јер би тада његова политика била јасна, а не скривена.

“Бакир Изетбеговић није куражан да износи неке ставове као Церић, иако би било лакше да буде такав, а не да ми морамо читати њихове намјере”, рекао је Додик.

Он је изразио увјерење да ће изборни процес у БиХ протећи коректно.

Медији у Федерацији БиХ пренијели су да је све извјесније да ће Мустафа Церић до краја ове или током наредне седмице поднијети кандидатуру за бошњачког члана Предсједништва БиХ.0 КОМЕНТАРА

  1. Овај наш баја ужива да даје коментаре на овакве демагошке теме, реци ти нама баја кад нам отвараш фабрику коју?

  2. Jos bolje bi bilo za Baju da se vrati Prljavi Hari. Tada bi uspio ponoviti pricu kako jedino on moze zaustaviti „opasne rusilacke namjere“ zakletih neprijatelja RS-a. Mada bivsi frontalovac S. Puvalo u intervju za Oslobodjenje tvrdi da ra prica nema vise prodju u masama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *