Добрунски Соко расписао конкурс за најбољу кратку причу о теми \“Христос васкрсе\“

Редакција часописа за духовну и културну просвјету „СОКО“ Српског соколског друштва „Соко“ из Добруна, код Вишеграда, расписала је традиционални конкурс за најбољу кратку причу о теми „Христос Васкрсе“.  На конкурс могу бити пријављене необјављене приче, чији су аутори из свих српских крајева. Редакција „Сокола“ наградиће аутора најуспјешније приче са 200 КМ, другопласираног са 100, а […]

петак, март 7, 2014 / 22:04

Редакција часописа за духовну и културну просвјету „СОКО“ Српског соколског друштва „Соко“ из Добруна, код Вишеграда, расписала је традиционални конкурс за најбољу кратку причу о теми „Христос Васкрсе“.

 На конкурс могу бити пријављене необјављене приче, чији су аутори из свих српских крајева.

Редакција „Сокола“ наградиће аутора најуспјешније приче са 200 КМ, другопласираног са 100, а трећепласираног са 50 КМ.

Осим три најбоље приче, редакција „Сокола“ одабраће одређени број квалитетних кратких прича које ће бити објављене на страницама овог часописа и у оквиру посебне збирке.

Проглашење најбољих и уручивање награда биће обављено на Васкршњој академији у манастиру Добруну.

Сваки аутор може конкурисати са највише три приче дужине до 150 редова, које се достављају у три примјерка потписана шифром, а у посебној затвореној коверти требају бити и подаци о аутору.

Радови требају бити послати до 10. априла 2014. године, поштом на адресу:

Српско соколско друштво „СОКО“
За конкурс часописа „Соко“
Манастир Светог Николаја у Добрунској Ријеци
73247 Добрун, Република Српска, БиХ

На конкурсу не могу учествовати чланови редакције часописа „Соко“, а додатне информације могу се добити на телефоне 058/612-112, 058/630-511, 065/431-505 и 065/536-386.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *