Добој: Шверц у аутомобилу Пореске управе

Полиција у у Добоју јуче је искључила из саобраћаја возило, које је у власништву Министарства финансија Републике Српске – Пореске управе, у којем је пронађена већа количина акцизне робе за коју возач није посједовао потребну документацију. Возило марке “поло” су зауставили службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој, приликом редовне контроле саобраћаја на дијелу магистралног […]

петак, август 3, 2012 / 16:03

Полиција у у Добоју јуче је искључила из саобраћаја возило, које је у власништву Министарства финансија Републике Српске – Пореске управе, у којем је пронађена већа количина акцизне робе за коју возач није посједовао потребну документацију.

Возило марке “поло” су зауставили службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој, приликом редовне контроле саобраћаја на дијелу магистралног пута Добој – Тузла, у добојском мјесту Пољице.

“Полицијски службеници су површинским прегледом уочили да се у унутрашњости возила налази већа количина акцизне робе, за коју возач, Н.Ч. из Бањалуке није посједовао потребну документацију.

Возило, које је власништво Министарства финансија Републике Српске – Пореске управе, искључено је из саобраћаја и превезено до паркинга надлежне Полицијске станице Добој 2”, прецизира се у саопћењу ЦЈБ Добој.

На основу прибављене наредбе Основног суда Добој, извршен је претрес возила у коме је пронађено и изузето 650 боксова различитих врста цигарета (400 боксова „Еве“, 200 боксова „Валтер Волф“-а и 50 боксова „Вест“-а).

Над Н.Ч. је извршена криминалистичка обрада, а по документовању Окружном тужилаштву Добој бит ће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена трговина.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *