Дневник: Тадић препушта странку Ђиласу

Предсједник Демократске странке Борис Тадић више се неће кандидовати на ту функцију, већ ће руковођење странком препустити свом досадашњем замјенику Драгану Ђиласу, који ће бити једини кандидат за лидерску позицију на изборној скупштини, пише данашњи новосадски „Дневник” позивајући се на изворе блиске врху ДС. За Ђиласовог замјеника кандидоваће се досадашњи потпредсједник странке, војвођански премијер Бојан […]

петак, август 31, 2012 / 11:16

Предсједник Демократске странке Борис Тадић више се неће кандидовати на ту функцију, већ ће руковођење странком препустити свом досадашњем замјенику Драгану Ђиласу, који ће бити једини кандидат за лидерску позицију на изборној скупштини, пише данашњи новосадски „Дневник” позивајући се на изворе блиске врху ДС.

За Ђиласовог замјеника кандидоваће се досадашњи потпредсједник странке, војвођански премијер Бојан Пајтић, наводи лист и додаје да је све то договорено на недавном састанку Тадића, Ђиласа и Пајтића у једној вили у близини Новог Сада.

Према том договору, на изборној скупштини демократе ће бирати и нове потпредсједнике, а за сада је извјесно да на те позиције више неће моћи да рачуна нико од актуелних потпредсједника странке, пише „Дневник”.

Лист додаје да ће одлуке о заказивању програмске и изборне скупштине ДС-а бити донијете након сједнице главног одбора странке која ће бити одржана 8. септембра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *