Ђукановић: Наша конкуренција су четници и почетници

Лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић назвао је представнике опозиционог Демократског фронта четницима, док је присталице Позитивне Црне Горе окарактерисао као почетнике. Он је на трибини коалиције „Европска Црна Гора” у Херцег Новом казао да се иза ДФ, који предводи некадашњи дипломата Миодраг Лекић, крију великосрпски идеолози, а да су Позитивну Црну Гору основали „медијски […]

среда, септембар 26, 2012 / 13:09

Лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић назвао је представнике опозиционог Демократског фронта четницима, док је присталице Позитивне Црне Горе окарактерисао као почетнике.

Он је на трибини коалиције „Европска Црна Гора” у Херцег Новом казао да се иза ДФ, који предводи некадашњи дипломата Миодраг Лекић, крију великосрпски идеолози, а да су Позитивну Црну Гору основали „медијски тајкуни”.

Наша конкуренција на политичкој сцени доминантно се препознаје кроз једну групу коју бих квалификовао као групу четника и другу као групу почетника, рекао је Ђукановић.

Он је Лекића назвао амбасадором великосрпског национализма, наводећи да је служио Слободану Милошевићу, да га је Војислав Коштуница именовао за амбасадора у Риму против воље тадашње владе Црне Горе.

Ђукановић је казао и да је Лекић 2006. године молио у Вашингтону да се забрани Црној Гори право на референдум, преносе подгорички медији.

Он је Позитивну Црну Гору назвао политичким пројектом медијског тајкуна из Подгорице, који има неутољиву и нереалну политичку амбицију.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *