Ђокић у посјети Русији

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић боравиће од данас до 7. децембра у службеној посјети Руској Федерацији, најављено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу. Ђокић ће сутра у Москви, као члан делегације БиХ из Републике Српске, присуствовати преговорима о закључивању Споразума између Савјета министара БиХ и руске Владе о […]

уторак, децембар 4, 2012 / 11:24

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић боравиће од данас до 7. децембра у службеној посјети Руској Федерацији, најављено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Ђокић ће сутра у Москви, као члан делегације БиХ из Републике Српске, присуствовати преговорима о закључивању Споразума између Савјета министара БиХ и руске Владе о запошљавању држављана БиХ у Русији и држављана Руске Федерације у БиХ.

Према подацима Завода за запошљавање Републике Српске, за држављане Руске Федерације у 2011. години издато је 96 радних дозвола, а у овој години 95 радних дозвола.

Највећи број радних дозвола за раднике издат је послодавцима у нафтној индустрији.

Током боравка у Руској Федерацији Ђокић ће посјетити Привредно представништво Српске у Москви, а предвиђен је и сусрет са амбасадором БиХ у Москви Иваном Барбалићем.0 КОМЕНТАРА

  1. перица ђокица ће на рачун репрезентације, можда кецати неку руску дрољу, или ће можда она њега, али свеједно држава плаћа!

  2. Ristan, 04.12.2012. 22:16:59

    B-)

    Ма јок брате, него ми ово некако трагикомично на каква се путовања троше паре, ови не знају ни на карти наћи Москву, а камоли да нађу адекватне саговорнике тамо, без ГПС-а се не знају окренути!

  3. Ја на прву помислих Ђоковић, кад оно овај…шта ће он тамо:-o:-o:-o, да није и Ћургуз са њим, или можда Мишићка…:(:(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *