Ђокић у Броду: Черек ће побиједити упркос лобију из Рафинерије

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да ће кандидат ове странке за начелника општине Брод Милован Черек побједити и на предстојећим локалним изборима упркос спријечености да учествује у предизборној кампањи јер народ Брода вјерује у свог начелника. „Станите иза човјека коме се чини велика неправда“, рекао је Ђокић на предизборној трибини у Зборишту код […]

среда, септембар 19, 2012 / 19:07

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да ће кандидат ове странке за начелника општине Брод Милован Черек побједити и на предстојећим локалним изборима упркос спријечености да учествује у предизборној кампањи јер народ Брода вјерује у свог начелника.

„Станите иза човјека коме се чини велика неправда“, рекао је Ђокић на предизборној трибини у Зборишту код Брода и додао да су Брод и Брођани Череку увијек били на првом мјесту, и да је он је то доказао инвестицијама које су препородиле ову општину.

„Суштински разлог због којег се Черек нашао на удару је моћни економски лоби у Рафинерији, јер је ваш начелник тражио да се општини плати накнада за загађење из које би се развијала општина“, рекао је Ђокић и додао да је то очигледно засметало онима који желе да Брод поново почне да тоне.

Ђокић је рекао да Черек и кандидати за одборнике у СО Брод имају пуну подршку руководства странке и да је посљедњи покушај дестабилизације странке у овој општини, напротив резултирао још већим јединством унутар странке.

Потпредсједник странке Живко Марјанац рекао је да је СП и даље најпопуларнија странка у Броду и да ће Черек побједити свог противкандидата из СНСД.

„Све странке су се удружили против начег кандидата, али ни то им није било доста да буду сигурни у побједу, па су се одлучили за очајнички потез његове дискредитације хапшењем“, рекао је Марјанац и додао да сила никада није побједила правду, а посебно када се злоупотребљава.

Кандидат за одборника у СО Брод Станко Черек рекао је да је свима у Броду, па и у РС јасно је да је монтиорани процес „Черек и остали“ везан за раст популарности СП с обе стране Дрине.

На предизборној трибини у Зборишту приказан је документарни филм о активностима начелника у протеклом периоду, након чега су представљени кандидати за одборнике у СО Брод – преноси информативна служба СП.0 КОМЕНТАРА

  1. Jadnih li većine Vas koji ste se prepali baš ove partije pa niste znali kako da suzbijete njihov rast i podršku iz Srbije pa počeli sa najmizernijim hapšenjima…
    Time ste im dokazali koliko su zapravo jaki.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *