Ђокић: Слиједе године инвестиција

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Петар Ђокић рекао је да ће наредне четири године бити инвестиционе године у Републици Српској. Ђокић је најавио да ће реализација веома значајних инвестиционих пројеката започети већ сљедеће године. "Сљедећа година је изазовна, јер ће бити покренуте нове велике инвестиција, а неке ће бити припремане да се реализују у наредне […]

субота, децембар 22, 2012 / 16:32

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Петар Ђокић рекао је да ће наредне четири године бити инвестиционе године у Републици Српској.

Ђокић је најавио да ће реализација веома значајних инвестиционих пројеката започети већ сљедеће године.

"Сљедећа година је изазовна, јер ће бити покренуте нове велике инвестиција, а неке ће бити припремане да се реализују у наредне четири године", рекао је Ђокић новинарима у Бијељини.

Он је додао да су у питању капитални пројекти из области енергетике, инфраструктуре, пољопривреде и заштите од поплава.

"То су инвестиције које ће отворити велики број радних мјеста“, рекао је Ђокић.
Он је додао да је у протеклој години у Републици Српској запослено више десетина хиљада људи, али да је око 10.000 остало без посла.

"У Републици Српској је активно тржиште радне снаге и успјели смо ове године да зауставимо стопу раста незапослености, која је 2011. године расла већом динамиком у односу на 2010. годину, али с тим не можемо бити у потпуности задовољни и морамо радити више на томе“, рекао је Ђокић.0 КОМЕНТАРА

 1. Да ли је могуће да овако често цититрају и преносе овог лопова, лажова и демагога? Изгледа да нас намјерно провоцирају.

 2. Dejo, nemoj da malerišeš. Pinokiju je istekao vijek trajanja na slobodi. Tunjice ga objeručke čekaju. Mada je i to za njega premija. Ja bih mu radije dao da sam sebi izabere banderu . Svjesno i namjerno učestvovati u peljušenju, ekonomskom nestanku onoga što su generacije u krvi i znoju stvarale nije mali zločin, već zločin ogromnih razmjera.

 3. ПОШТОВАНИ ПРИЈАТЕЉИ!
  14. јануара 2013. године ВРС покреће АКЦИЈУ: „БАР ЈЕДНА ПЛАТА У СВАКОЈ КУЋИ!“. Молиимо Вас да нам помогнете да до почетка АКЦИЈЕ прикупимо податке о броју ЗАПОСЛЕНИХ чланова породица НОСИЛАЦА ЗАКОНОДАВНЕ, ИЗВРШНЕ И СУДСКЕ ВЛАСТИ У РС као и у породицама ПРЕДСТАВНИКА ИЗ РС У ЗАЈЕДНИЧКИМ ИНСТИТУЦИЈАМА БиХ.
  Подаци су нам потребни као аргументи за оправданост наше акцијe. Писати нам можете отворено или на е-mail: veteranirs@gmail.rs Податке ћемо објавити на http://www.vrs.rs

  пс. Фронталу ћемо бити јако захвални ако овај апел објавите у простору за вијест. Ако и не, ми ћемо то разумјети и нећемо заузимати простор испод других вијести. Овдје нас инспирише „наш“ министар за рад и борачко-инвалидску заштиту као и његова прија која је из приватне фирме ипак прешла у Фонд ПИО.

 4. PODRŠKA

  Moja bezrezervna podrška akciji „Bar jedna plata u svakoj kući“ Veterana RS. Bilo šta da treba istražiti, napisati, promovisati… u Rogatici možete računati na moju malenkost.

  S poštovanjem, Zoran janković, novinar i stručnjak za odnose s javnošću, Rogatica, zoranjan@spinter.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *