Ђокић: Нема локалне власти без Социјалиста

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је да ће на предстојећим изборима ова партија играти значајну улогу и да се без ње неће моћи формирати власт на локалном нивоу. "СП у срцу носи Републику Српску, а наш програм је њен опстанак и бољи живот грађана, борачке популације и пензионера", рекао је Ђокић на централном митингу […]

понедељак, септембар 17, 2012 / 07:15

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је да ће на предстојећим изборима ова партија играти значајну улогу и да се без ње неће моћи формирати власт на локалном нивоу.

"СП у срцу носи Републику Српску, а наш програм је њен опстанак и бољи живот грађана, борачке популације и пензионера", рекао је Ђокић на централном митингу ове партије у Бањој Луцу.

Ђокић је изразио увјерење да ће грађани препознати програм Социјалистиче партије, подсјећајући да је ова партија досљедна идеји социјалне правде.

"Наша политика се заснива на развоју Републике Српске и бољем животу њених грађана", рекао је Ђокић и додао да се многи плаше идеје социјализма.

Он је поручио да ће ова партија сарађивати са Србијом, истичући да један народ не смије нико дијелити.

Предсједник Извршног одбора СП-а Саша Чудић рекао је да Бања Лука може и треба да буде љепша од Сарајева, јер грађани Бање Луке имају снаге да овај град буде препознатљив по својој љепоти.

"Социјалистичка партија Србије /СПС/ помогла је у стварању Републике Српске и то им не можемо заборавити, и наши програми су слични, а то је да се залажемо за мир и добар живот свих грађана", рекао је Чудић, који је и носилац одборничке листе ове партије за Скупштину града Бања Лука.

Предсједник СПС-а Ивица Дачић, који је присуствовао скупу Социјалистичке партије у Бањалуци, рекао је да је СПС поносна што је помогла у стварању Српске и обећао да ће сарадња са Републиком Српском бити континуирана, а све у интересу грађана и Србије и Републике Српске.

"Сви људи у Србији имају у срцу Републику Српску, а ми смо дужни као потписници Дејтонског споразума да помогнемо нашој браћи", рекао је Дачић и додао да је циљ Србије мир и поштовање свих грађана, без обзира на њихово вјерско и национално опредјељење.

Предсједник СПС-а је поручио политичарима у Српској да не насједају на свађе које им долазе из разних земаља свијета, него да као поносан народ знају шта је циљ Републике Српске.

"Помоћи ћемо Србима ма гдје они живјели", поручио је Дачић.

На централном скупу Социјслитичке партије у Бањој Луци представили су се кандидати ове партије за начелнике општина и носиоци листа који су поручили да ће у својим општинама учинити све за бољи развој локалних заједница.

Скупу су присуствовали и начелници општина сјеверног дијела Косова који су захвалили Републици Српској за помоћ коју је упутила својим сународницима у области образовања, хуманитарној помоћи и свакој другој.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *