Ђокић на митигу СПС: Нећемо заборавити да се Србија жртвовала за Српску

Лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да Република Српска ниједног тренутка није и неће заборавити огромну жртву коју је Србија поднијела да би народу ван своје територије обезбиједила помоћ. "Срећни смо што је Србија успјела да у посљедњих неколико година начини храбре кораке које не могу начинити кукавице, већ они који су предодређени да […]

недеља, март 2, 2014 / 21:08

Лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да Република Српска ниједног тренутка није и неће заборавити огромну жртву коју је Србија поднијела да би народу ван своје територије обезбиједила помоћ.

"Срећни смо што је Србија успјела да у посљедњих неколико година начини храбре кораке које не могу начинити кукавице, већ они који су предодређени да буду вође, а такав човјек је /лидер СПС-а/ Ивица Дачић, који је спреман да препозна реалност и каже истину о њој", рекао је Ђокић данас у Београду, гдје је одржан предизборни скуп СПС-ПУПС-ЈС.

Он је истакао да је зато Србија земља која се поштује и има нове партнере, што свима који живе ван Србије и у Републици Српској, која са Србијом гради добре везе и односе – значи много, јавља РТС.

Ђокић је нагласио да је коалиција окупљена око СПС-а трасирала будући пут и у Републици Српској.

"То је пут сарадње и разумијевања са свијетом, пут општег развоја и напретка. Учинићемо све да будемо и даље подршка политици коју предводи ова коалиција", рекао је Ђокић.0 КОМЕНТАРА

  1. miro
    I ovi socijalisti nisu ništa bolji! Gori ne mogu biti od snsd-a!
    Oni su šume RS-a uspjeli sjebati..Znači samo pilaj šumu i prodaji… I opet posluju sa gubitkom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *