Ђокић из Чајнича: За равномјеран развој

Социјалистичка партија залагаће се за равномјеран развој свих крајева Републике Српске, међу којима и општине Чајниче у којој постоје значајни капацитети које треба искористити за запошљавање, рекао је лидер партије Петар Ђокић. Ђокић у Чајничу посјетио Општински одбор СП и озваничио почетак кампање у овој општини у којој социјалисти на предстојеће изборе излазе са својим […]

недеља, септембар 9, 2012 / 00:36

Социјалистичка партија залагаће се за равномјеран развој свих крајева Републике Српске, међу којима и општине Чајниче у којој постоје значајни капацитети које треба искористити за запошљавање, рекао је лидер партије Петар Ђокић.

Ђокић у Чајничу посјетио Општински одбор СП и озваничио почетак кампање у овој општини у којој социјалисти на предстојеће изборе излазе са својим кандидатом за начелника Зорицом Тадић. На одборничкој листи СП је 15 кандидата.

Он је истакао да ће се СП залагати за јачање локалне самоуправе кроз економски раст и развој.

"Циљ нам је да у Српској сви народи имају једнака права и да буду задовољени сви њихови интереси. Истрајаћемо у борби за друштво социјалне правде и једнакости, а то ћемо постићи само кроз равномјеран развој Српске", поручио је Ђокић.

Ђокић је током боравка у Чајничу посјетио Фабрику за флаширање воде која би ускоро требало да почне да ради.

Кандидат СП за начелника општине Зорица Тадић рекла је да је њен приритет да у овој општини престану сви негативни трендови, попут исељавања становништва због незапослености.

Тадићева је навела да су развој малих и средњих предузећа и сеоских домаћинстава приоритети на којима ће радити ако буде изабрана за начелника.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *