Ђокић: Економска политика нам је организована

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић изјавио је данас Срни да Влада врло организовано и транспарентно приступа провођењу утврђене Економске политике, с циљем очувања социјалне стабилности и безбједности грађана. "У име ресора који водим, могу да гарантујем наставак те позитивне политике, иако је ријеч о сектору који је социјално најосјетљивији, јер чврсто […]

среда, август 8, 2012 / 06:45

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић изјавио је данас Срни да Влада врло организовано и транспарентно приступа провођењу утврђене Економске политике, с циљем очувања социјалне стабилности и безбједности грађана.

"У име ресора који водим, могу да гарантујем наставак те позитивне политике, иако је ријеч о сектору који је социјално најосјетљивији, јер чврсто желимо да, као и до сада, улагањем максималних напора очувамо социјалну стабилност и безбједност грађана", потврдио је Ђокић.

Према његовим ријечима, министарство на чијем се челу налази обезбиједило је редовну исплату пензија, као и принадлежности борачких категорија, а није посустало ни у вођењу проактивне политике подстицаја запошљавања, што је приоритет.

"Циљ нам је да низом мјера и фискалних активности обезбиједимо економску стабилност Републике. То нам је и до сад успијевало и вјерујем да ће најављене мјере Владе дати још боље резултате и да ће директно бити у функцији одржања стабилности Српске, а на добробит њених грађана", рекао је Ђокић.

Он је истакао да је Влада Српске потпуно свјесна економско-социјалног стања са којим се суочава Српска, те истакао да ту судбину дијели и цијели регион који већ дуже вријеме трпи посљедице економске и финансијске кризе.

"Наравно да смо и до сада водили рачуна и стабилности Српске, тако што смо низом конкретних мјера успијевали да одржимо фискалну стабилност и неометан рад и развој Српске, што намјеравамо да чинимо и у наредном периоду", закључио је Ђокић.0 КОМЕНТАРА

 1. Највећи демагог на политичкој сцени! Чисто сумњам да зна шта значи то што је рекао. Док овакви имају неку улогу у политичком животу РС, нема нам напретка.

  Увијек ми је симпатично кад комунисти призивају Божију помоћ.B-)

 2. @Boze pomozi

  Stani jesi li ti to ozbiljan??? Taj mozda i jeste prost kao obican narod, i samo to.

  „Наравно да смо и до сада водили рачуна и стабилности Српске, тако што смо низом конкретних мјера успијевали да одржимо фискалну стабилност и неометан рад и развој Српске, што намјеравамо да чинимо и у наредном периоду“, закључио је Ђокић“, DA LI TI CITAS, ili te jednostavno odusevljava covjek od dominacije na nasoj politickoj sceni?B-)

 3. Накрао се он импулса, сад те импулсе троши са оним сподобама из снсд-а….а они и политика, социјална одговорност..плач мајке Божије!

  Овај је зрео да омасти конопац!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *