Дјевојчица коју је спасио дјечак херој осјећа се добро

Једанаестогодишња Анђела Вујичић из фочанског насеља Лазарево, коју је из таласа Ћехотине спасио њен вршњак Давид Арсенић, осјећа се добро и данас ће изаћи из болнице. Анђела каже да је са Давидом пријатељица од рођења, а да ће од сада на њега гледати као на рођеног брата. “Скочила сам са гуме и када сам изронила, […]

петак, јул 17, 2015 / 21:05

Једанаестогодишња Анђела Вујичић из фочанског насеља Лазарево, коју је из таласа Ћехотине спасио њен вршњак Давид Арсенић, осјећа се добро и данас ће изаћи из болнице.

Анђела каже да је са Давидом пријатељица од рођења, а да ће од сада на њега гледати као на рођеног брата.

“Скочила сам са гуме и када сам изронила, видјела сам да идем према брзацима. Уплашила сам се и довикнула Давиду: `упомоћ`. Од тада се ничег не сјећам”, прича Анђела.

Њена мајка Миланка каже да ће вјечно бити захвална Давиду. “Да није било Давида ко зна шта би се десило. Хвала му, никада му се одужити не можемо”, прича Вујичићева.

Очевидац спашавања дјевојчице Сања Пеленгић каже да је дјечак крајњим напором успио да је привуче до обале.

“Да је није ухватио за руку, вода би је повукла. Дјевојчица је већ била онесвијешћена, а он се борио да је извуче”, рекла је Пеленгићева.

Давидова мајка Слободанка поносна је на херојски чин свог сина.

“Он се у том моменту није уплашио, али када је видио да је стигла хитна помоћ тада се препао за своју другарицу. На клупи која се налази на купалишту већ је написано `Давид чувар плаже”, каже Слободанка.

Давид је спасио Анђелу из брзака Ћехотине на купалишту испод стамбених зграда у фочанском насељу Лазарево у сриједу, 15. јула.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *