Директор полиције Гојко Васић о актуелноj ситуацији у Српској

Директор Полиције Републике Српске Гојко Васић изјавио је данас у Бањој Луци, на ванредној прес конференцији, да је, након смањења нивоa воде на подручју Добоја, у протеклом периоду, пронађено шест неидентификованих тијела која су страдала од утапања.  „Највјероватније да су у питању Добојлије, које су настрадале од воде, међутим не можемо искључити могућност да је […]

субота, мај 17, 2014 / 12:55

Директор Полиције Републике Српске Гојко Васић изјавио је данас у Бањој Луци, на ванредној прес конференцији, да је, након смањења нивоa воде на подручју Добоја, у протеклом периоду, пронађено шест неидентификованих тијела која су страдала од утапања.

 „Највјероватније да су у питању Добојлије, које су настрадале од воде, међутим не можемо искључити могућност да је узводно дошло до утапања у кућама, возилима, пјешака и слично и да је вода тијела донијела у Добој. Тако да док се не извши обдукција и идентификација не можемо давати више података“, изјавио је Васић и додао да је, на подручју Шамца, једно старије лице страдало утапањем.

Директор Полиције Гојко Васић још је рекао да је,у протеклих 48 сати, на појединим дијеловима Републике Српске, дошло до стабилизације временских прилика и опадања нивоа ријека, али да се на подручјима Приједора, Новог Града и Бијељине, тек очекује надолазак максимума ниво ријека Сане, односно Саве.

„Апелујем на грађане Приједора, Новог Града и Бијељине да предузму мјере предострожности како би се склонили на сигурно и како неби били животно угрожени“, рекао је Васић.
Директор Полиције Васић истакао је још да је у цијелој овој ситуацији лијепа вијест да су у Добојској болници рођене три бебе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *