Демофест отворио капије

Конференцијом за медије у Бањалуци је отворено осмо издање Јелен Демофеста, највећег регионалног фестивала. Директорица фестивала Бранкица Јанковић захвалила се свим представницима медија на подршци, али и присутним представницима спонзора, те подсјетила на програм овогодишњег Јелен Демофеста. Ђорђе Мишић, директор за маркетинг и продају компаније м:тел, која је дугогодишњи пријатељ Јелен Демофеста, рекао је да […]

четвртак, јул 16, 2015 / 18:29

Конференцијом за медије у Бањалуци је отворено осмо издање Јелен Демофеста, највећег регионалног фестивала.

Директорица фестивала Бранкица Јанковић захвалила се свим представницима медија на подршци, али и присутним представницима спонзора, те подсјетила на програм овогодишњег Јелен Демофеста.

Ђорђе Мишић, директор за маркетинг и продају компаније м:тел, која је дугогодишњи пријатељ Јелен Демофеста, рекао је да му је веома драго што је м:тел и ове године уз фестивал. Он је подсјетио да је на званичној Фејсбук страници м:тела наградна игра за демо такмичаре.

На конференицији за медије био је и Далибор Ритан, "кантри" менаџер компаније Хуaвеи, чији је модел П8 званични телефон овогодишњег Јелен Демофест.

Златко Нојков, маркетинг менаџер Молсон Корса је поред многих активности Јелен пива на фестивалу издвојио Јелен Демофест Такси, те рециклажу отпада који ће бити напарављен на тврђави Кастел.

Како је саопштено, захваљујући Јелен пиву, свим посјетиоцима ће бити на располагању бесплатан Јелен Демофест такси, како би безбједно стигли својим кућама. На располагању ће бити 30 возила Бањалучког таксија (1544), а бесплатна возила обиљежена су жутом наљепницом. Јелен Демофест такси се може пронаћи од 00.30 до 4.00 часа ујутру испред тврђаве Кастела, сваке вечери током трајања фестивала.

На улазу у фестивал биће постављен кавез за рециклажу у којем ће се прикупљати пластичне чаше, а свако ко донесе десет чаша добиће признање у виду специјално дизајнираног беџа ове акције.

Након конференције за новинаре, отворена је изложба фотографија "Сенке звука", аутора Немање Ђорђевића.

Генерални спонзор Јелен Демофеста је Јелен пиво, а највећи пријатељ фестивала већ осму годину заредом је компанија м:тел, док је официјелни телефон фестивала Хуwаеи П8.

Више информација о Јелен Демофесту можете наћи на јелендемофест.org.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *