Демофест и Егзит у сарадњи

Два највећа регионална фестивала, Демофест и ЕГЗИТ од ове године одлучили су се за заједничку сарадњу. У првој фази сарадња ће подразумијевати узајамне промотивне и ПР активности као и уступање ДФК паба за продају карата за предстојећи ЕГЗИТ. ЕГЗИТ ће, поред овога, већ ове године на једној од својих бина представити и прошлогодишње побједнике Демофеста, […]

понедељак, март 21, 2011 / 10:28

Два највећа регионална фестивала, Демофест и ЕГЗИТ од ове године одлучили су се за заједничку сарадњу. У првој фази сарадња ће подразумијевати узајамне промотивне и ПР активности као и уступање ДФК паба за продају карата за предстојећи ЕГЗИТ.

ЕГЗИТ ће, поред овога, већ ове године на једној од својих бина представити и прошлогодишње побједнике Демофеста, Трисам, Курире и Преждеране, а наступи побједничких бендова Демофеста на ЕГЗИТ постаће традиција и у годинама које долазе.

Карте за предстојећи ЕГЗИТ можете потражити у ДФК пабу и то по цијени од 118 КМ за четвородневну улазницу. Цијена кампа је 50 КМ.

Своје наступе на ‘Егзиту’ засад су потврдили ‘Аркејд Фајер’, Ник Кејв и његов ‘Гриндерман’, Креатори, трип хоп легенде ‘Портисхеад’, пионири електронске музике ‘Андерворлд’, инди хероји ‘Бејрут’, затим Џејмс Забиела, Тига, ‘Партибрејкерс’, ‘Д Гуд Гус’, ‘Петрол’, ‘Сви на под’, ‘Ири ФМ’ и многи други, а ускоро се очекују нове објаве. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *