Дефицит у буџету се смањује

Премијер Републике Српске Александар Џомбић изјавио је данас да је за Владу Српске битно да је дефицит у буџету знатно мањи него у прошлој години. "Дефицит је сада практично 1,5 одсто бруто домаћег производа и он се сваке године смањује", рекао је Џомбић новинарима у Бијељини, гдје је данас отворио Сајам пољопривреде. Премијер Српске је […]

среда, септембар 19, 2012 / 14:40

Премијер Републике Српске Александар Џомбић изјавио је данас да је за Владу Српске битно да је дефицит у буџету знатно мањи него у прошлој години.

"Дефицит је сада практично 1,5 одсто бруто домаћег производа и он се сваке године смањује", рекао је Џомбић новинарима у Бијељини, гдје је данас отворио Сајам пољопривреде.

Премијер Српске је нагласио да ће о разлици између ревизорског извјештаја и онога што је приказало Министарство финансија Републике Српске о дефициту у буџету моћи да одговори када добије детаљно образложење од ресора за ревизију у Министарству финансија.0 КОМЕНТАРА

  1. И у Србији се фалсификовали извјештаји о буџету и висини јавног дуга, па би тамо бела овца могла у прдекани ускоро завршити, а шта је са нашим фалсификаторима, јер сваки њихов буџет је био нереалан!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *