Давутоглу: Турској је на Јутјубу објављен рат!

Tурски министар спољних послова Ахмет Давутоглу рекао је данас да постављање снимка на „Јутјубу“, на коме високи званичници разговарају о могућим војним операцијама у Сирији, представља објаву рата Турској. "На Турску је изведен сајбер напад. То је очигледна објава рата турској држави и народу", рекао је Давутоглу новинарима. Давутоглу, један од званичника на снимку, није […]

четвртак, март 27, 2014 / 18:44

Tурски министар спољних послова Ахмет Давутоглу рекао је данас да постављање снимка на „Јутјубу“, на коме високи званичници разговарају о могућим војним операцијама у Сирији, представља објаву рата Турској.

"На Турску је изведен сајбер напад. То је очигледна објава рата турској држави и народу", рекао је Давутоглу новинарима.

Давутоглу, један од званичника на снимку, није именовао предмет својих оптужби.

На тонском запису чују се гласови Давутоглуа, шефа безбједносне службе Хакана Фидана, званичника Министарства спољних послова Феридуна Синирлиоглуа и замјеника начелника Генералштаба Јашара Гурела.

Турска регулаторна агенција за телекомуникације саопштила је данас да је предузела "административне мјере" против веб-сајта "Јутјуб", седам дана након што је блокирала приступ друштвеној мрежи "Твитер".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *