Дан Српске у Србији: Златан Клокић скокнуо до Београда

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић боравио је у радној посјети Представништву Републике Српске у Републици Србији.

петак, јул 14, 2017 / 12:48

Том приликом министaр Клокић разговарао је са шефoм Представништва Републике Српске у Републици Србији господином Млађеном Цицовићем, на тему организације предстојеће манифестације “Дани Српске у Србији”.

Свечано отварање „Дана Републике Српске у Србији“ одржаће се 15. 09. 2017. године у Народном позоришту у Београду.

На састанку су разматрани пристигли приједлози програма саме манифестације као и потенцијални градови у којима би се овогодишњи ,,Дани Српске у Србији” одржали.

Министар Клокић је нагласио да се овом манифестацијом жели показати одличнa сарадњa Републике Српске и Србије, те представе потенцијали и могућности Српске из различитих области попут културe, умјетности, туризмa и привредe.

“Нама је у циљу да се традиција одржавања ове манифестације настави и да сарадња Српске и Србије постане још интензивнија“, додао је Клокић.

Шеф Представништва г. Млађен Цицовић нагласио je да Представништво РС у Србији улаже огромне напоре да ову манифестацију подигне на још виши ниво и учини је препознатљивом и да сваке године привуче све више посјетилаца.

Манифестација под називом „Дани Српске у Србији“ се одржава од 2013. године у организацији Представништва Републике Српске у Србији и има за циљ да Србији и њеним грађанима представи све потенцијале које Република Српска нуди.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *