Данас састанак Додика и Босића

Како незавнично сазнаје БН телевизија данас би требало да се састанку предсједник СНСД Милорад Додик и предсједник СДС Младен Босић. Тема овог састанка до ког долази на Босићеву иницијативу биће даља судбина Платформе о заједничком политичком дјеловању ове двије странке. Подсјећамо предсједник СДС Младен Босић упутио је јуче допис предсједнику СНСД-а Милораду Додику, у коме […]

петак, март 15, 2013 / 09:25

Како незавнично сазнаје БН телевизија данас би требало да се састанку предсједник СНСД Милорад Додик и предсједник СДС Младен Босић.

Тема овог састанка до ког долази на Босићеву иницијативу биће даља судбина Платформе о заједничком политичком дјеловању ове двије странке.

Подсјећамо предсједник СДС Младен Босић упутио је јуче допис предсједнику СНСД-а Милораду Додику, у коме тражи одржавање састанка на коме би се разјаснили различити ставови у вези са провођењем платформе о усаглашеном дјеловању двије странке на нивоу БиХ.

Босић је за БН ТВ изјавио да се затим и чуо телефоном са Додиком.

“У телефонском разговору потврдили смо да је потребно да се састанемо и ја мислим да ће тај састанак услиједити ових дана” рекао је Босић.

Према његовим ријечима, тема састанка биће функционисање платформе на нивоу заједничких органа у Сарајеву. На питање новинара БН ТВ да ли очекује разријешење ситуације, Босић каже да “није ни оптимиста, ни песимиста”.

“Очекујем да се разјаснимо око ставова које смо износили посљедњих дана у јавности, и да се установи да ли платформа може да настави да живи или је она прошлост”, додао је лидер СДС.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *