Данас фестивал графита

Пита, Демон, Соник Вон, Џанк, Хоуп, Пирос, Авет, Рил, Стајл, Ребус – неки су од цртача који ће шарати зидове на другом Фластер графити џему, који се одржава oвог викенда у Бањој Луци. Манифестацију већ другу годину за редом организују “РВЦ Кру“ (RVC Crew) и “Гола вода“, а посвећена је Тамари Цветковић трагично преминулој током […]

субота, септембар 29, 2012 / 00:44

Пита, Демон, Соник Вон, Џанк, Хоуп, Пирос, Авет, Рил, Стајл, Ребус – неки су од цртача који ће шарати зидове на другом Фластер графити џему, који се одржава oвог викенда у Бањој Луци.

Манифестацију већ другу годину за редом организују “РВЦ Кру“ (RVC Crew) и “Гола вода“, а посвећена је Тамари Цветковић трагично преминулој током слободног сноуборд спуста на Јахорини. Тамара је била један од првих цртача графита у Бањој Луци и једна од особа које су основале скејт-сноуборд клуб “Гола вода“.

Као и прошле године, цртаће се на зиду у кампусу бањолучког универзитета, само овај пут са друге стране зида. Друга локација је стамбена зграда преко пута кампуса гдје ће чувени италијански цртач Пита (Peeta) сликати мурал преко цијелог зида, димензија 15х10, што ће бити једини и највећи цртеж те врсте у РС и БиХ.

На Фластер џему учествује 12 цртача и осим чувеног Италијана, већина их је из екс-Ју.

Фластер графити џем су помогли Град Бања Лука и Министарство породице, омладине и спорта.

Ако вас занима како се цртају и како изгледају прави графити, будите у кампусу и околини 29.09.2012. године.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *