Дан пред смак свијета: Све је на продају

Kaко би изгледала ваша насловна страна? Данас је 20. децембар 2012. године, а јуче и прекјуче је дошло до 163 квара на средњенапонској и 33 квара на нисконапонској мрежи снабдијевња електричном енергијом, на подручју које покрива Електрокрајина Бања Лука. Један нестанак струје закачио је и све станице, стајаће и мобилне, које снабдијевају Фронтал садржајем, па […]

четвртак, децембар 20, 2012 / 12:45

Kaко би изгледала ваша насловна страна?

Данас је 20. децембар 2012. године, а јуче и прекјуче је дошло до 163 квара на средњенапонској и 33 квара на нисконапонској мрежи снабдијевња електричном енергијом, на подручју које покрива Електрокрајина Бања Лука.

Један нестанак струје закачио је и све станице, стајаће и мобилне, које снабдијевају Фронтал садржајем, па је редакција прионула на посао и објавила ударне вијести дана који претходи  посљедњем дану, према начину на који популарна култура жељна шока и спектакла тумачи Мајански календар.

До каквих смо све података дошли можете погледати на исјечцима главне странице Фронтала (Кликните десним кликом и изаберите вју имиџ уколико вам је приказ слике превише ситан)

ИСЈЕЧАК 1:

ИСЈЕЧАК 2:0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *