Дачић: Ухапсићемо Марка Милошевића ако дође у Србију

Предсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да ће Марко Милошевић ако дође у Србију бити ухапшен као и сви други који су на полицијским потјерницама. "То уопште не треба доводити у питање, него пронаћи најбоље правно решење", рекао је Дачић новинарима у Сремској Каменици поводом медијских спекулација да је […]

четвртак, август 2, 2012 / 14:29

Предсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да ће Марко Милошевић ако дође у Србију бити ухапшен као и сви други који су на полицијским потјерницама.

"То уопште не треба доводити у питање, него пронаћи најбоље правно решење", рекао је Дачић новинарима у Сремској Каменици поводом медијских спекулација да је син бившег председника Србије Слободана Милошевића виђен на београдском аеродрому.

Медијске спекулације да је Марко Милошевић био на аеродрому "Никола Тесла" у Београду, Дачић је назвао глупостима и додао да тако нешто није могуће.

Апелациони суд у Београду је у марту ове године правоснажно ослободио Марка Милошевића оптужбе за пребијање чланова Отпора у центру Пожаревца 2000. године. Марко Милошевић отишао је у Русију 6. октобра 2000. године, неколико сати послије свргавања са власти његовог оца Слободана Милошевића.

Он је осумњичен за организовање шверца цигарета деведесетих година.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *