Дачић: Нека Кацин снизи тон

Смета ми да долази било ко из свијета, макар они били и из Европске уније и дијеле лекције. Сигуран сам да корупција није искоријењена ни у ЕУ, па чак ни у Европском парламенту, рекао је данас Ивица Дачић, након завршеног састанка са члановима Социјално-економског савјета. Одговарајући на питање новинара да прокоментарише изјаву Јелка Кацина, извхестиоца […]

среда, август 29, 2012 / 16:06

Смета ми да долази било ко из свијета, макар они били и из Европске уније и дијеле лекције. Сигуран сам да корупција није искоријењена ни у ЕУ, па чак ни у Европском парламенту, рекао је данас Ивица Дачић, након завршеног састанка са члановима Социјално-економског савјета.

Одговарајући на питање новинара да прокоментарише изјаву Јелка Кацина, извхестиоца Европског парламента за Србију, да су 24 приватизације у Србији спорне, Дачић је рекао и да је алергичан да неко стално долази у Београд и дијели лекције.

– Нервирају ме што испада да су бољи, паметнији, да код њих нема корупције. Из којих земаља они долазе? Па премијер такозваног Косова је предамном рекао да је Мали признао Косово, а предсједник Малија је рекао да то није тачно. Испада да Косово на корупцији заправо добија независност – рекао је Дачић.

Он је напоменуо да поштује Кацина с којим је дуго година сарађивао, али му је поручио да "мало снизи тон".

Премијер је позвао све стране инвеститоре од којих било ко буде тражио неку услугу јави њему лично, као и да ће свако такво понашање санкционисати.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *