Дачић: Недолазак предсједника из окружења је увреда за Србију

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да га изненађује и љути то што данас на инаугурацију предсједника Србије Томислава Николића неће доћи предсједници земаља из окружења и оцијенио да је то увреда за Србију. "То је организовани бојкот инаугурације предсједника Републике Србије, ово је увреда за Србију, а не за Томислава Николића", […]

понедељак, јун 11, 2012 / 13:39

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да га изненађује и љути то што данас на инаугурацију предсједника Србије Томислава Николића неће доћи предсједници земаља из окружења и оцијенио да је то увреда за Србију.

"То је организовани бојкот инаугурације предсједника Републике Србије, ово је увреда за Србију, а не за Томислава Николића", рекао је Дачић новинарима након конслутација о формирању владе коалиције око СПС-а с Николићем.

Дачић је казао да изостанак лидера земаља из окружења не показује однос према Николићу или Борису Тадићу већ према Србији. "А при томе су им уста пуна помирења и евроинтеграција", рекао је Дачић и упитао да ли је таква одлука у духу помирења.

"Томислав Николић је сада предсједник, ако мрзите Николића, не мрзите Србију", рекао је Дачић.0 КОМЕНТАРА

  1. Мој Дачићу, да ли је ико размишљао да је доласком на мјесто предсједника неког ко је свако мало наново изграђивао своје ставове, ко је имао ломове психе и заокрете 180 степени, ко је обесмислио штрајк глађу, ко је зарад туђих интереса разјебао најјачу опозициону странку, ко не зна кад је и гдје студирао, ……увријеђена Србија, да ли је сам такав предсједник увреда за Србију?

  2. Колико видим многи ће да се чешу тамо и гдје их не сврби.
    Србија је коначно добила правог предсједника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *