Дачић: Нећемо антисрпску владу

Лидер Социјалистичке партије Србије /СПС/ Ивица Дачић изјавио је да његова коалиција „не може у владу која ће о Републици Српској говорити као о геноцидној творевини“. „Хоћемо владу која је и проевропска и просрпска. Не можемо у владу која ће о Републици Српској говорити као о геноцидној творевини, нити у владу која може да се […]

уторак, јун 5, 2012 / 09:28

Лидер Социјалистичке партије Србије /СПС/ Ивица Дачић изјавио је да његова коалиција „не може у владу која ће о Републици Српској говорити као о геноцидној творевини“.

„Хоћемо владу која је и проевропска и просрпска. Не можемо у владу која ће о Републици Српској говорити као о геноцидној творевини, нити у владу која може да се одрекне Косова. Али, нећемо ни у ону која неће да разговара са Европом“, рекао је Дачић за „Вечерње новости“.

Он је навео да коалиција СПС – ПУПС – ЈС преговара са Демократском странком, али да у овом тренутку не постоји већина од 126 посланика „пошто није постигнута сагласност о томе ко ће је чинити,а да не буде на штету националних интереса“.

Дачић је поручио да сви који хоће да формирају владу са његовом коалицијом морају да имају на уму јасну и чврсту политику, у духу националних интереса.0 КОМЕНТАРА

  1. Pa ti si ministar u takvoj vladi, a i saradjujes sa vladom RS i njenim predsjednikompremijeromvrhovnimsudijojtuziocembsvevisnjimursu.
    Nesrpskiji na kugli zemaljskoj ne postoje!

  2. Po cemu je predsjednik bolji od Keljmendija? Ja ne vidim nikakvu razliku medju njima. Ili bolje receno vise su slicni nego sto se razlikuju. Imaju obadvojica veliko bogatstvo i obojica ga stekli na isti nacin i u isto vrijeme.

  3. Акоје тачно оно што говоре економски аналитичари онда је Србија пред банкротом и мислим да није паметно Напредњацима да преузимају одговорност за нову владу Србије. Иако се чини да овим Социјалисти праве излазну варијанту ѕа владу са Напредњацима. Памет у главу: највеће смеће су Социјалисти и Социјалдемократи!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *