Да се овјери хапшење Ђукића: Николић почасни грађанин Берана

Предсједник Србије Томислав Николић биће сутра проглашен за почасног грађанина Берана, а свечаности ће присуствовати и предсједник Црне Горе Филип Вујановић. Поводом Дана општине – 21. јула, у Беранама ће сутра бити одржана свечана сједница Скупштине општине /СО/ на којој ће Николићу бити уручена повеља почасног грађанина. На иницијативу коалиције "Здраво Беране СНП – ДФ", […]

понедељак, јул 20, 2015 / 13:01

Предсједник Србије Томислав Николић биће сутра проглашен за почасног грађанина Берана, а свечаности ће присуствовати и предсједник Црне Горе Филип Вујановић.

Поводом Дана општине – 21. јула, у Беранама ће сутра бити одржана свечана сједница Скупштине општине /СО/ на којој ће Николићу бити уручена повеља почасног грађанина.

На иницијативу коалиције "Здраво Беране СНП – ДФ", Николић је предложен за почасног грађанина Берана. У иницијативи је наведено да актуелни предсједник Србије даје огроман допринос смиривању тензија на Балкану и повезивању народа на простору бивше Југославије, преносе медији.

Истакнуто је и да је Николић показао пријатељски однос према Црној Гори.

Иницијативу да Николић буде почасни грађанин Берана подржало је свих 35 одборника коалиције "Здраво Беране СНП – ДФ" и Демократске партије социјалиста ДПС. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *