Да ли је Вељу Илића неко покушао убити, или су му кола израубована?

МУП Србије је саопштио да је оштећење на аутомобилу лидера Нове Србије Велимира Илића насталао усљед дејства механичке силе приликом кретања возила.

петак, јануар 27, 2017 / 15:14

МУП Србије је саопштио да је оштећење на аутомобилу лидера Нове Србије Велимира Илића насталао усљед дејства механичке силе приликом кретања возила.

Како се наводи, оштећење је највероватније настало услед налегања аутомобила на чврсту подлогу.

"Вештачењем је утврђено да је том приликом дошло до настанка иницијалног оштећења, које се током периода експлоатације возила, а услед напрезања тог дела, проширило на садашње стање", наводи се у извештају МУП-а и додаје да је вештачење Илићеве Шкоде суперб обављена у овлашћеном сервису у Чачку.

Лидер НС Велимир Илић навео је да му је неко саботирао аутомобил, односно да му је пресечена виљушка на предњем точку, након што је најавио да ће у јавност изнети податке о наводној повезаности министра здравља Златибора Лончара са криминалним земунским кланом.

Он је рекао да му је на семафору отпао точак и да је у разговору са мајстором закључио да се то десило јер је неко брусилицом исекао виљушку и додао да је то једино могло да се догоди када му је паркинг сервис у Новом Саду однео аутомобил.

МУП је додао да је у више наврата покушао да контактира Илића, и директно и преко адвоката, како ;би га обавестило да може да преузме своје возило, али да се он није одазвао на те позиве.

"Зарад истинитог информисања јавности и одбацивања нетачних тврдњи Велимира Илића да постоје сведоци који кажу да његов ауто није био паркиран на месту предвиђеном за инвалиде, Министарство унутрашњих послова објављује и фотографију возила пре него што је уклоњено због непрописног паркирања", наводи се у саопштењу. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *