Цвијановићка: Ми смо за ЕУ, осим кад смо за Русију или означавамо издајнике

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да је Српска чврсто опредијељена за процес европских интеграција, уз пуно уважавање уставне структуре БиХ. Цвијановићева је у разговору са амбасадором Финске за БиХ са сједиштем у Загребу Тимом Рајакангасом истакла и неопходност што скоријег усвајања механизма координације прихватљивог за све нивое власти у БиХ. Саговорници су […]

четвртак, мај 12, 2016 / 20:23

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да је Српска чврсто опредијељена за процес европских интеграција, уз пуно уважавање уставне структуре БиХ.

Цвијановићева је у разговору са амбасадором Финске за БиХ са сједиштем у Загребу Тимом Рајакангасом истакла и неопходност што скоријег усвајања механизма координације прихватљивог за све нивое власти у БиХ.

Саговорници су размијенили мишљења о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској, с посебним освртом на процес европских интеграција и изазове са којима се Српска и БиХ суочавају на том путу.

Цвијановићева је пожељела новоименованом амбасадору срећу у будућем раду, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу. 0 КОМЕНТАРА

  1. Gospodjo Cvijanovic da li znate nesto o meteorskom usponu firme Slavuljica iz Teslica?
    Da li je mali Filip uspjesno polozio pripravnicki ispiut u BiH firmi Elektroprenos?

  2. „Фин неки човјек овај амбасадор, нормално, јер човјек је фактички Финац“ ,закљчила је Цвијановићева.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *