Цвијановићева и СНСД: Утврђено шта ће Влада радити

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић данас је у Бањоj Луци одржала састанак са највишим руководством СНСД-а да би чула мишљење о наредним корацима Владе Српске, те да се утврде приоритети будућег рада. “У наредних неколико седмица желимо да се зна јасно који су то кораци које ће Влада предузимати“, рекла је Цвијановићева и нагласила […]

субота, март 16, 2013 / 13:20

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић данас је у Бањоj Луци одржала састанак са највишим руководством СНСД-а да би чула мишљење о наредним корацима Владе Српске, те да се утврде приоритети будућег рада.

“У наредних неколико седмица желимо да се зна јасно који су то кораци које ће Влада предузимати“, рекла је Цвијановићева и нагласила да је жељела да добије потврду за те приоритете и рокове у којима ће се проводити.

Цвијановићева је у изјави новинарима након састанка одржаног на њену иницијативу у Влади Српске подсјетила да је послије избора нове Владе најавила да ће одржати низ састанака да би се кренуло са рјешавањем проблема.

“Први састанак, по логици ствари, тражила сам да се одржи са руководством СНСД-а и сви су се одазвали на овај састанак“, рекла је Цвијановићева и додала да је циљ разговора био да се утврде приоритети будућег рада, те начин на који ће се ићи даље.

Она је истакла да је уз експозе, направљен и акциони план, те да је жељела да чује размишљања о корацима које ће Влада предузимати.

Током дана, најавила је, биће одржано још састанака, као и сутра.

Састанку су присуствовао врх СНСД-а Милорад Додик, Небојша Радмановић, Игор Радојичић, Никола Шпирић, те министри финансија Зоран Тегелтија, министар индустрије, енергетике и рударства Жељко Ковачевић, те министар породице, омладине и спорта Нада Тешановић.0 КОМЕНТАРА

 1. Joseph, 16.03.2013. 19:05:42
  Момче,хвала,јер заиста не знам ко си,и волио бих да ми се некако представиш.Видим да пажљиво пратиш наш рад.Ми,чланство и симпатизери СДС-а,из Српца,и наравно сви остали из других странака опозиције који нису чланови ове црвене немани зване СНСД,вјероватно најбоље знамо ко су и каква је њихова технологија владања.Преживјели смо политички,људски и морални апартхејд у задњих дванаест година њихоне власти у Српцу.Богу хвала,а народу на срећу,успјела је србачка буна на црвене дахије.Биће бољих дана за све,кажем све,у Српцу!

 2. Veli gospoja premijerka juce mi smo se sastali da se dogovorimo koje korake treba napraviti i koje mjere preduzeti i ja znam koji su to koraci…Bla,bla,bla.Trla baba lan.Ne znas ti nista osim da presipas iz supljeg u prazno i slikas se za rezimske medije.

 3. Пантократор, 16.03.2013. 19:36:33

  “Joseph, Момче,хвала,јер заиста не знам ко си,и волио бих да ми се некако представиш“

  Јозеф причувај се ти. ово није Пантократор, него Панто-куратор.
  Писао си против БОРС-а. Не представљај му се и не сагињи се сине.

 4. Симо П. Ороз, 17.03.2013. 15:20
  Симо,фронталски минимуме,нећеш сведржећег навући на своје пљувачке форе.Нећеш,јер писати можеш,мрмљати можда,јер ти је други дио како ти назва мог имена у устима.Дубоко.То твоје велико П, паметном говори доста.А Јозеф је паметнији,и учтивији од тебе за цио један универзум.Фронталски фрустрирани коментатор му је свакако непотребан.

 5. Како се банда мобилисала, јбте!? Гори под ногам јер је у питању власт, а што нама гори годинама ником ништа!

 6. Пантократор, 17.03.2013. 21:38:31

  “Симо,фронталски минимуме,нећеш сведржећег навући на своје пљувачке форе.“

  Нек’си сведржећи сто пута, мене можеш држати само за једну ствар. Додуше фронталски минималну. А ако хоћеш максималну јави се Лазаревићу. Код њега је и максимална и еколошки чиста. Двјеста пута провјерено.

  “А Јозеф је паметнији,и учтивији од тебе за цио један универзум.Фронталски фрустрирани коментатор му је свакако непотребан.“

  Ја Џозефа само опомињем да се не сагиње док је у завади са Панто-куратором.

 7. Симо П. Ороз, 18.03.2013
  Симо,и даље си минималан а са великим си П.Минималан,као и твој коментар,уосталом.

 8. Симо,овај пут си иновативно минималан.И даље са великим П.За тебе информација,Пантелија нисам,а курат јесам.И не труди се да се увјериш у то.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *