Цури ли, цури: Нови снимци, Тимошенкова би све Русе побила

Украјинци морају да употријебе оружје против Руса тако да чак ни спржена земља не остане тамо гдје је Русија, рекла је, како наводи сајт Раша тудеј, бивша премијерка Украјине Јулија Тимошенко у телефонском разговору који је процурио у јавност. "Спремна сам да узмем аутомат и да пуцам ‘кучкином сину’ у главу", навела је Тимошенко у […]

понедељак, март 24, 2014 / 22:11

Украјинци морају да употријебе оружје против Руса тако да чак ни спржена земља не остане тамо гдје је Русија, рекла је, како наводи сајт Раша тудеј, бивша премијерка Украјине Јулија Тимошенко у телефонском разговору који је процурио у јавност.

"Спремна сам да узмем аутомат и да пуцам ‘кучкином сину’ у главу", навела је Тимошенко у телефонском разговору са бившим замјеником секретара Савјета за националну безбједност Нестором Шуфриком који је објављен на Јутјубу.

Бивша премијерка Украјинe потврдила је на свом Твитер налогу аутентичност разговора, али демантовала дио његовог садржаја, док је Шуфрик изјавио да се "разговор није догодио".

На његову примедбу да је "шокиран" резултатима референдума на Криму, Тимошенко је, како је пренијела РТ, рекла да је "вријеме да узму оружје и побију проклете Русе заједно са њиховим лидером", а Шуфрик је потврдио да је спреман да са старијим сином иде да брани земљу.

Тимошенко је, користећи и псовке, рекла да "жали што не може да буде одмах тамо", као и што није била на власти, јер "они сигурно не би узели Крим".

Шуфрик се, у објављеном разговору, слагласио да до тога не би дошло да се Тимошенко питала, а затим констатовао да Украјина није располагала силом којом би одбранила Крим.

Шуфрик је затим упитао бившу украјинску премијерку шта учинити са осам милиона Руса у Украјини, који су "прогнаници", а она је одговорила да их "треба убити нуклеарним оружјем".

На примједбу Шуфрика да би требало предузети мјере против оних који су прекршили закон, Тимошенко је одговорила: "Послаћемо их у Хаг".

Бивша премијерка Украјинe је на Твитеру демантовала да је предложила да осам милиона Руса треба побити.

"Разговарали смо, али оно о осам милиона Руса је монтажа. Поздрав за ФСБ (Руска Федерална служба безбједности) и извините због псовки", написала је Тимошенко. 0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo samo potvrdjuje da je Putin bio u pravu kad je odlucio da posalje vojsku na Krim i zastiti Rusko stanovnistvo od Ukrajinskih Neonacista i ekstremista.. Podrska Putinu iz Republike Srpske.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *