Чубриловић: Створити услов за живот грађана

Носилац листе Демократског народног савеза за Бањалуку Недељко Чубриловић рекао је да је основни циљ ове странке, како у Бањалуци, тако и у другим мјесним заједницама створити што прихватљивије услове за живот грађана. Чубриловић је нагласио да ДНС на локалне изборе излази са пуном листом кандидата, те додао да ова странка има простор за своје […]

понедељак, септембар 10, 2012 / 16:03

Носилац листе Демократског народног савеза за Бањалуку Недељко Чубриловић рекао је да је основни циљ ове странке, како у Бањалуци, тако и у другим мјесним заједницама створити што прихватљивије услове за живот грађана.

Чубриловић је нагласио да ДНС на локалне изборе излази са пуном листом кандидата, те додао да ова странка има простор за своје идеје.

"Кандидати ДНС-а веома су квалитетни и одговорни људи који иза себе имају каријеру и политички и привредни успјех. На листи су и млади људи који ће изразити политички однос кроз ову странку", рекао је Чубриловић новинарима на Тргу Крајине у Бањалуци.

Чубриловић је, заједно са кандидатима за одборничку листу града Бањалука, на Тргу Републике присуствовао отварању штанда и лијепљењу плаката са именима кандидата.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *