Црни Нектар од црне рибизле

Прве боце „Нектар рибизле”, првог таквог производа у Европи, произведене су у Бањалучкој пивари. Ради се о тамном пиву комбинованом са соком јединственог укуса врхунских сорти рибизле, кажу у пивари. „Желимо да заједно с нашим вјерним пивопијама прославимо годину која је у потпуности била у знаку новитета из Бањалучке пиваре. ‘Нектар’ рибизла је јединствен производ […]

петак, децембар 14, 2012 / 12:24

Прве боце „Нектар рибизле”, првог таквог производа у Европи, произведене су у Бањалучкој пивари. Ради се о тамном пиву комбинованом са соком јединственог укуса врхунских сорти рибизле, кажу у пивари.

„Желимо да заједно с нашим вјерним пивопијама прославимо годину која је у потпуности била у знаку новитета из Бањалучке пиваре. ‘Нектар’ рибизла је јединствен производ на нашем тржишту, али и на тржишту Европе, а настала је као захвалност нашим купцима на повјерењу које су нам указали ове године. Ово је својеврсна круна овогогишњег унапређења пословне стратегије која се заснива на ослушкивању потреба и жеља наших потрошача, као и наша гаранција да настављамо с пријатним изненађењима,” рекао је Николас Пени, директор Бањалучке пиваре.

„Нектар рибизла” је производ који се сатоји од 60 одсто сока и 40 одсто тамног пива, те 2 одсто алкохола. Тамно пиво произведено је посебно за ову комбинацију од најквалитетније врсте карамелног слада, док арома рибизле пружа јединствен ужитак.

„Трудили смо се да креирамо савршену комбинацију врхунског пастеризованог тамног лагер пива с додатком освјежавајућег воћног сока, која ће створити праву зимску фантазију. Неколико мјесеци смо тражили најбољу верзију, вођени првенствено идејом да то буде воће које је карактеристично за наше подручје. На првој дегустацији рибизле, знали смо да је то производ који ће на најбољи начин одговорити на потребе и жеље наших потрошача,” рекао је Радован Ракић, директор производње Бањалучке пиваре.

„Нектар рибизла” придружила се породици освјежавајућих комбинација пива и сока „Нектар лимун” и „Нектар грејп”. Пивара у 2013. години планира да настави са изненађењима, међу којим су у плану и додатно ширење портфолија.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *