Црна Гора провјеравала рачуне Насера Кељмендија

Црногорска Управа за спречавање прања новца и финансирања тероризма више пута провјеравала је рачуне Насера Кељмендија, за којим је расписана интерполова потјерница, рекао је директор Управе Предраг Митровић. "Управа је финансијско-обавјештајна служба и наше активности су тајне природе, али могу да кажем да су рачуни Кељмендија провјеравани више пута“, рекао је он новинарима у Подгорици. […]

петак, септембар 21, 2012 / 13:41

Црногорска Управа за спречавање прања новца и финансирања тероризма више пута провјеравала је рачуне Насера Кељмендија, за којим је расписана интерполова потјерница, рекао је директор Управе Предраг Митровић.

"Управа је финансијско-обавјештајна служба и наше активности су тајне природе, али могу да кажем да су рачуни Кељмендија провјеравани више пута“, рекао је он новинарима у Подгорици.

Министар унутрашњих послова Црне Горе Иван Брајовић оцијенио је да је сарадња између црногорске и полиција у БиХ изванредна.

„Ниво сарадње који имају ресорни министри унутрашњих послова добра је претеча односа на политичком нивоу држава. Ту нема никаквих задршки у сарадњи, и потпуно сам задовољан тиме“, рекао је Брајовић.

Министар унутрашњих послова у привременој косовској влади Бајрам Реџепи демантовао је да је ухапшен Кељменди.

"Ухапшено је једно лице са потјернице, али то није Кељменди", рекао је Срни Реџепи, демантујући писање београдских медија да је ухапшен овај нарко-бос.

Суд БиХ расписао је раније међународну потјерницу за више лица осумњичених за организовани криминал, а према незваничним сазнањима, међу њима је и Кељменди, један од најутицајнијих нарко-босова у региону.

Медији спекулишу да се Кељменди налази у родној Пећи на Косову.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *