Црна фарба на билбордима (ФОТО)

Неки од билборда опозиционих партија и кандидата осванули су умрљани црном фарбом и прегорјелим уљем. Билборди кандидата СДС за градоначелника Бање Луке, Ненада Стевандића, који се налазе на аутопуту Лакташи-Бања Лука код аутостазе Залужани, умрљани су црном фарбом читавом величином, саопштено је из Стевандићевог изборног штаба. Билборд Партије демократског прогреса у центру Лакташа, јутрос је […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 16:34

Неки од билборда опозиционих партија и кандидата осванули су умрљани црном фарбом и прегорјелим уљем.

Билборди кандидата СДС за градоначелника Бање Луке, Ненада Стевандића, који се налазе на аутопуту Лакташи-Бања Лука код аутостазе Залужани, умрљани су црном фарбом читавом величином, саопштено је из Стевандићевог изборног штаба.

Билборд Партије демократског прогреса у центру Лакташа, јутрос је освануо такође умрљан црном фарбом.

 Из изборног штаба Позитивне Бањалуке стигла је фотографија билборда на којем је Драган Чавић, умрљаног прегорјелим уљем. Билборд се налази код Приједорске петље, између Лакташа и Бање Луке.0 КОМЕНТАРА

 1. Тек је почела предизборна кампања, а СНСД-у се већ зацрнило пред очима!

  Данас фарбом на противнике са билборда, а како ће против њихових присталица и гласача на изборима?

  То је ниво СНСД’а.
  Власт је тако слатка, све остало треба да је црно?

 2. Ја сам више за умјетнички изричај типа цртање бркова, наочала, крезавих зуба, дописивање доскочила и пошалица, итд.
  Ово ми је баш неестетски и непромишљено – прави џиберлук.

 3. milekonjaricu, u pravu si, alibabici su potpisali kodeks ponasanja, dakle oni nisu.Ma takav smo mi narod, necemo namjerno da trazimo posao samo da bi optuzivali na pravdi Boga firera.

  Heil! Heil! heil!

 4. milekonjaricu, uvijek kupujem domace kako bi pomogao nasoj privredi, molim te , gdje da kupim farbu nase proizvodnje?
  Ma , Cavic nema sanse kao ni onaj „idiot i politicki pobacaj“ u Srbiji.
  Ma, to smo mi kupili Onome dva vagona crne farbe za kosu pa joj istekao rok upotrebe .

 5. Јадни мали Гебелсићи,уништени су билборди не само Ненада Стевандића,већ и Драгана Чавића,Вукашина Војиновића,ПДП-а.
  Тако да ће ипак бити да су то одрадили приправници у црвеном предузећу,познати и као МСД.То јест вас неколико који и овдје
  браните необрањиво.

 6. Јадни мали Гебелсићи,уништени су билборди не само Ненада Стевандића,већ и Драгана Чавића,Вукашина Војиновића,ПДП-а.
  Тако да ће ипак бити да су то одрадили приправници у црвеном предузећу,познати и као МСД.То јест вас неколико који и овдје
  браните необрањиво.

 7. „лакташка снсд-демокраДија“ у слици и на дјелу!

  Не знам зашто диктаторчић лакташенко не укине изборе и остале партије, кад је већ творац овог болесног режима!?

 8. Hahahha ma ovo je praistoriska patka malih stranaka, nije ovo uradio niko ko ozbiljan politički život.

  Diverzija da se optuži neko i da se izigrava žrtva.
  Predpostavljam da je Čavić jer on ima najnebitniju partiju.

 9. Опет СНСД-овци полтрони активни на фронталу ;), а види се и на дјелима. Ово и припада крканима као што сте ви, вашој култури и васпитању. Нисте ви низашта друго наго за крканлуке у шаторима, волове, топле пивуџе, пјеваљке, масних руку и сл.
  миленкојарић, скуаллп, и остали полтрони – оставите бар пертле везане у чвор на укаљаним ципелама да вас могу извући из дупета „великог шефа и њефове пратње“ B-)

  п.с. редакција је требала бити објективнија и нагласити да је на потезу аутопута највише Чавићевих билборда умазано моторним уљем, што виде сви бањалучани свакодневно.
  Али господо, одзвонило вам је полако.Гаће се тресу, а бањалучани више неће насјести на ваш лакташки сељачки колорит и обећања. Све вас чека угодан пансион у КП Туњице, и то на сунчаној страни дужи времески период!
  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

 10. Bez obzira što ovo rade sve je bliže dan odluke 7.oktobar i dan kada će pobjediti dr. Nenad Stevandić.
  nakon toga neće smutnjaci iz CRNE I UBUBUĐALE KOALICIJE moći po Banjaluci prosipati crnu farbu

 11. tika-taka….
  Poslednji dani rezima u BL su morali da budu u njihovom,prmitivnom stilu. Čavić je jednostavno prejaka ličnost da bi nekoliko primitivnih i nepismenih aktivista SNSD-a mogli da ga ocrne. Samo polako i do pobjede. POZITIVNA BANJA LUKA nije daleko, 8. oktobar je sve blize.

  p.s. ovim nepismenim glupanima su trebali reci da ne diraju Stevandica,sad ce opet Slobo Stankovic morati da daje pare za nove bilborde 😮

 12. tika-taka….
  Poslednji dani rezima u BL su morali da budu u njihovom,prmitivnom stilu. Čavić je jednostavno prejaka ličnost da bi nekoliko primitivnih i nepismenih aktivista SNSD-a mogli da ga ocrne. Samo polako i do pobjede. POZITIVNA BANJA LUKA nije daleko, 8. oktobar je sve blize.

  p.s. ovim nepismenim glupanima su trebali reci da ne diraju Stevandica,sad ce opet Slobo Stankovic morati da daje pare za nove bilborde 😮

 13. Нажалост господо, сви сте спремни на свашта. Лично не вјерујем да је СНСД ово урадио. Изгледа преједноставно и не би себи правили штету на овакав начин.

  Зна се ко треба да се позабави овим.

  Исто тако ме је и лично срамота, када видим све ово, колико смо далеко од нормалног и цивилизованог понашања! x-(

 14. To je uradio Bole terorista.
  On je spreman za sve. Cim buducim stanovnicima Tunjica i Foce zagusti, a pregusto je, aktiviraju novu paljevinu Rajhstaga.
  Dobro je sve dok svoje fobije i bijes iskaljuju na bilbordima, jer kodeksovci lijepog ponasanja, podizaci srednjeg prsta , na mig ONoga spremni su na sve.
  Oranje drumova je sitnica , plasim se za one na drumovima.

 15. Koji jeftin pokusaj ujedinjenja razvaljene opozicije i pridobijanja glasaca! Kakav primitivizam, i to na onaj ratni, SDS-ovski nacin. Ovo su moglo da urade samo najzesci neprijatelji i mrzitelji SNSD-a. To je toliko prozirno i naivno uradjeno da je i najvecim retardima jasno da nijedan SNSD-ovac nikada ne bi uradio nista slicno ovome za sta ce, iskljucivo, biti optuzen SNSD. S druge strane, centrala i propagandni tim te najjace partije u RS i BiH danas imaju razradjene vrhunske nacine djelovanja. Nista slicno ovome uopste im nije potrebno. Pitanje je samo koja struja rasturene opozicije je dosla na taj jad od ideje, posto nema govora da su se svi, i PDP i SDS i DP, slozili oko toga kao sto se nisu i nece usaglasiti ni oko cega. Svi su imali svoje, skoro podjednako jake razloge i motive da to urade: poslije i danas iskazane „ljubavi“ PDP-a i SDS-a to su moglo da ucine i jedni i drugi, a narocito revoltirani Stevandic koga je Borenovic prozvao i okrivio zbog kandidature za gradonacelnika Banjaluke. A Stevandic u tom, slicnim i gadnijim „poslovima“, ima ratno iskustvo. Ali s obzirom na Cavicev „medijski trust mozgova“ predvodjen Vaskovicem, odavno spremnim na svakojake prljavstine i nepodopstine, i s obzirom na nikakav rejtig i stranke i Cave, prognoziram da je to njihovih ruku nedjelo.

 16. вањакрајина – само ти прогнозирај и елаборирај…сатић куца тика-така, а 08.10.2012 год је близу.
  Знате ви добро какво мишљење бањалучани данас имају о СНСД-у, и како ћете проћи. Овај пут вам нема праштања, радиће метла од врха до дна. Ухватила вас „Чавићофобија“, па се трудите заједно са свим медијима да га што више оцрните.
  Али нека бањалучани све виде и знају, тик-так-тик-так…

  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

 17. vanjakrajina, 15.09.2012. 00:59:30

  Ау..значи највећи непријатељи и мрзитељи снсд-а су баш у Лакташима? Ко би то рекао? А ја мислио да је то нови кумровец, тако га бар представљате…кад оно управо тамо највише раде о глави њиховом главоњи…B-)B-)B-)B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *