Човјек за исток: Тешановић поднио оставку у ПДП

Функционер ПДП Зоран Тешановић изјавио је данас да је поднио оставку на све страначке функције, незадовољан начином руковођења Општинског одбора ПДП-а у Источном Новом Сарајеву. Тешановић је новинарима у Источном Новом Сарајеву изјавио да је поднио оставку на чланство у Општинском одбору, Предсједништву и Главном одбору ПДП-а, али да остаје члан странке. "Доста је разлога […]

петак, март 14, 2014 / 15:55

Функционер ПДП Зоран Тешановић изјавио је данас да је поднио оставку на све страначке функције, незадовољан начином руковођења Општинског одбора ПДП-а у Источном Новом Сарајеву.

Тешановић је новинарима у Источном Новом Сарајеву изјавио да је поднио оставку на чланство у Општинском одбору, Предсједништву и Главном одбору ПДП-а, али да остаје члан странке.

"Доста је разлога за овакву одлуку. Један од њих је начин на који се води Општински одбор Источно Ново Сарајево. Сматрам да људи који воде овај Општински одбор чине доста грешака и праве штету ПДП-у, како овдје, тако и у Републици Српској", истакао је Тешановић.

Тешановић је рекао да су, након његових примједби и жеље да се направе квалитетне промјене, неки кренули у медијски обрачун с њим на приватној основи.

Он је нагласио да ће у Скупштини општине Источно Ново Сарајево дјеловати према личној процјени и истакао да се неће држати директива које долазе из Општинског одбора ПДП-а Источно Ново Сарајево.

Тешановић на данашњој сједници Скупштине општине Источно Ново Сарајево није сједио са остала два одборника ПДП-а.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *