Чланови Предсједништва БиХ у Београду сљедеће недјеље

Чланови Предсједништва БиХ ће на позив премијера Србије Александра Вучића боравити у посјети Београду највјероватније сљедеће недјеље, преноси Танјуг. Предсједник Владе Србије Александар Вучић упутио је јуче званични позив предсједавајућем и члановима Предсједништва БиХ Младену Иванићу, Драгану Човићу и Бакиру Изетбеговићу да што скорије дођу у заједничку посјету Србији. Како је јуче саопштено из Канцеларије […]

среда, јул 15, 2015 / 14:08

Чланови Предсједништва БиХ ће на позив премијера Србије Александра Вучића боравити у посјети Београду највјероватније сљедеће недјеље, преноси Танјуг.

Предсједник Владе Србије Александар Вучић упутио је јуче званични позив предсједавајућем и члановима Предсједништва БиХ Младену Иванићу, Драгану Човићу и Бакиру Изетбеговићу да што скорије дођу у заједничку посјету Србији.

Како је јуче саопштено из Канцеларије Владе Србије за сарадњу са медијима, Вучић је у писму члановима Предсједништва БиХ навео да их позива "полазећи од увјерења да су наше двије земље чврсто и трајно опредјељене да јачају међусобне билатералне односе и да сва отворена питања рјешавају у непосредном дијалогу и духу добросусједства, а на добробит грађана двије земље".

Премијер Србије је раније рекао да сматра да је вријеме да се превазиђе тежак догађај из Поточара и да ће зато упутити позив члановима Предсједништва БиХ да дођу у Србију.

"Желим и уложићу огромну енергију да наставимо да радимо и сарађујемо и да страсти из прошлости остављамо по страни", рекао је Вучић послије обраћања на скупу о сарадњи између Србије и Италије.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *