Ћирић: Борићемо се за инвестиције у пољопривреди

Заједнички кандидат свих опозиционих странака за начелника општине Србац Драго Ћирић рекао је да ће се, уколико буде изабран, борити за веће инвестирање у пољопривреду и значајније запошљавања радника у привреди. "Желимо да уредимо пет ударних тачака, а то су рационализација локалне самоуправе и јавног сектора, привреда, боља социјална политика, те веће инвестирање у пољопривреду. […]

уторак, септембар 11, 2012 / 07:49

Заједнички кандидат свих опозиционих странака за начелника општине Србац Драго Ћирић рекао је да ће се, уколико буде изабран, борити за веће инвестирање у пољопривреду и значајније запошљавања радника у привреди.

"Желимо да уредимо пет ударних тачака, а то су рационализација локалне самоуправе и јавног сектора, привреда, боља социјална политика, те веће инвестирање у пољопривреду. Нудимо далеко више запошљавања радника у привреди него до сада. Активираћемо постојеће капацитете, јер имамо обећања страних улагача који желе улагати у Србац", рекао је Ћирић на промотивној конвенцији СДС-а.

Под слоганом "Бољи људи за бољи Србац" вечерас је Дому културе у Српцу одржана промотивна конвенција СДС-а Србац на којој су окупљенима обратили високи функционери ове странке Мирко Шаровић, Огњен Тадић, Миладин Станић и Сњежана Божић.

"Очекујемо да листа са Ранком Недићем добије највећи број гласова у Српцу и да човјек кога ми подржавамо Драго Ћирић побиједи и буде начелник свих грађана Српца“, рекао је потпредсједник СДС-а Огњен Тадић на јавној трибини у Српцу.

Носилац листе Српске демократске странке за одборнике у СО Србац Ранко Недић рекао је да ова партија има квалитетну одборничку листу и поручио да је сигуран да ће испунити очекивања грађана.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *