Циљ владе (п)одржати Орла

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић нагласио је данас да је циљ Владе Републике Српске, био и остао, да одржи стабилност пословања Акционарског друштва за производњу и ремонт „Орао“ из Бијељине. На састанку са вршиоцем дужности директора Акционарског друштва за производњу и ремонт "Орао" Бијељина Миланом Прицом у Бањалуци, Џомбић је рекао да је циљ […]

петак, децембар 7, 2012 / 15:45

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић нагласио је данас да је циљ Владе Републике Српске, био и остао, да одржи стабилност пословања Акционарског друштва за производњу и ремонт „Орао“ из Бијељине.

На састанку са вршиоцем дужности директора Акционарског друштва за производњу и ремонт "Орао" Бијељина Миланом Прицом у Бањалуци, Џомбић је рекао да је циљ Владе био и остао да очува радна мјеста и омогући нова запошљавања.

Прица је истакао да се са партнерима из Србије, Индије, Италије, Либије и других земаља, чија авиоиндустрија користи опрему која се производи у овом предузећу, разговара о сарадњи од које се у наредној години очекују вишемилионске приходе.

Прица је нагласио да је, захваљујући Влади Републике Српске и уз помоћ кредита Инвестиционо-развојне банке Републике Српске, предузеће "Орао" изградило нови објекат и обезбиједило опрему, која може да задовољи и најзахтјевније потребе партнера.

Он је премијеру Џомбићу представио финансијски извјештај за прошлу и ову годину, као и финансијски план за наредну.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *